Sneeuwpret en de wekelijkse Linkparty!

Huisvlijt linkparty

‘Weermannen weten het zeker: ’historische hoeveelheid’ sneeuw, sneeuwstormen en -10°C!’ kopt de Telegraaf.

Het KNMI voorspelt voor vandaag sneeuw!

En niet zo’n klein beetje.

We krijgen een witte wereld, en die houden we minstens tot woensdag als ik naar de weersverwachting op de site van het KNMI kijk.

Sneeuwpret

Ik moet zeggen dat ik het leuk vind. Voor de ouders van kinderen die maandag weer naar school mogen, is het misschien wel even een uitdaging om ze naar school te krijgen in de sneeuw. Maar ik stel me zo voor dat veel ouders hun kind op de slee naar school brengen! En na alle corona drama is de sneeuw voor velen denk ik een welkome afleiding.

De populairste post van week 5 van 2021 + de nummers 2 en 3!

De post waarop het meest geklikt in de afgelopen week, was de post Een excuusbrief aan mijn kinderen van het blog Gezin met vijf.

brief aan kinderen

  • Op nummer 2 staat de post: Mijn wandelweek van Aukje’s blog
  • Op nummer 3 staat de post Vingerhoed van Logbankje

Ben je nieuwsgierig naar deze blogposts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 6 van 2021

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Deel deze leuke linkparty met anderen!

Vind je deze blog hop een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer en plak de code onder het plaatje en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Huisvlijt

Similar Posts

6 Comments

  1. Beetje laat bericht maar ik probeer langzaam weer terug te komen na het verdriet. Maar heb wel kleine wandeling gemaakt buiten maar helaas het was echt te koud voor mijn hoor brr. Wel enige foto’s gemaakt en misschien van de week is het niet zo erg met de scherpe oostenwind om dan nog eens te gaan. En Hans van mijn ook gefeliciteerd met je 3e plaats. En voor jou Nicole wens ik alvast fijne nieuw week toe. Groetjes, Tine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.