Deel jouw blog en ontdek leuke nieuwe blogs!

Huisvlijt linkparty

Blue Monday is gekomen en gegaan en januari loopt op haar einde. Ik zei tegen mijn man: 'Ik vond het een lange maand lijken,' waarop mijn man uiteraard opmerkte dat hij heus niet langer was dan anders.

Duh.

Dat weet ik natuurlijk ook wel, maar toch vond ik hem lang voelen. Ik vermoed dat dit komt doordat er zoveel in gebeurde. Van de bestorming van het Capitool in de VS, de rellen in Nederland, het datalek bij de GGD en ga zo nog maar even door.

Scholen weer open over een week?!

Gelukkig is er ook positief nieuws. Zo is er de hoop dat de scholen over een week weer open mogen. Ik denk dat menig ouder en kind heel blij is met dat nieuws. Bijvoorbeeld de vader uit dit politiebericht:

Ook leuk: het is zondag en dus weer tijd voor de nieuwe linkparty! Je kunt hierin jouw blogpost delen, en leuke andere blogs ontdekken.

De populairste post van week 4 van 2021 + de nummers 2 en 3!

De post waarop het meest geklikt in de afgelopen week, was de post Hoe deden ze dat vroeger? van Het Moederfront.

Vroeger

  • Op nummer 2 staat de post: Hsp humor van Inge beleeft.
  • Op nummer 3 staat de post Bufferpotje van Luxe of zuinig.

Ben je nieuwsgierig naar deze blogposts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 5 van 2021

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Deel deze leuke linkparty met anderen!

Vind je deze blog hop een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer en plak de code onder het plaatje en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Huisvlijt


Hoe heb jij de afgelopen maand ervaren?

Vergelijkbare berichten

5 reacties

  1. Corona wringt. De tegenstellingen in de politiek groeien. Het lijkt wel een vechtersmentaliteit waarbij het belang van de bevolking is vergeten. Onbetaalbare woningen. Overbevolking. Vaccinaties, een golf van faillissementen. De VS. Sleepy Joe Biden, met medewerkers die grof geld verdienen op Wall Street. Al jaren geen gestegen koopkracht. Veeindustrie en luchtvaart ten koste van leefbaarheid. Enzovoorts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.