Kruidvat Natures Repair Conditioner

kruidvat conditioner

Knarsetandend gebruik ik dure kappers shampoo van Olaplex voor mijn vochtarme haar want eerlijk is eerlijk, het helpt.

Maar volgens mijn dochter kan ik als conditioner ook wel een goedkoper merk gebruiken. Dat was muziek in mijn vrekkige oortjes, want die Olaplex conditioner gaat erg snel op.

Kruidvat Natures Repair Conditioner

Zo viel ik voor de mooie praatjes van Kruidvat Natures Repair Conditioner.

'De crèmespoeling verbetert de doorkambaarheid van je haar en maakt het handelbaar. Je lokken voelen zacht en glad aan en hebben een natuurlijke glans.'

Dat klinkt toch geweldig? Ik zag me al moeiteloos door mijn droge tressen borstelen na het haren wassen.

Op mijn review blog lees je of de mooie praatjes waar zijn. Kijk ook naar mijn ervaringen met Curls just wanna have fun.

Vergelijkbare berichten

10 reacties

  1. Ik denk dat er genoeg goedkope conditioners zijn die je haar beter door te borstelen maken .Om je blijkbaar heel erg droge haar er niet pluizig en droog uit te laten zien heb ik al eerder geschreven .Sebastian Molding Mud .Niet echt goedkoop maar je doet heel lang met zo'n pot .Een beetje in je handen wrijven en dan in je haar ''kneden'' echt het werkt perfect . Wax laat je haar er vettig uitzien en dit juist niet .En nee ik heb er geen aandelen in maar wel heel lang ervaring ermee.

  2. Mijn man gebruikt voor zijn kroeskrullen Andrelon voor krullend haar. Met name het pompje met haarvoeding dus wat je niet moet uitspoelen doet wonderen. Het is niet vettig of plakkerig en ruikt lekker. Hij krijgt er glanzende krullen van

  3. Grinnik. Ik zou ook als een baksteen vallen voor die verpakking. Ik gebruik Loving Blends (de avocado versie) en ben daar best tevreden over. Maar laatst pikte ik de Elseve Hairrepair shampoo van mijn (bijna kale) verkering en toen had ik ineens veel meer krullen.
    Overigens hadden wij toen ik puber was maar één fles elke dag shampoo voor het hele gezin. En conditioner... daar begon mijn moeder niet aan. Wasverzachter deed ze wél aan dus smeerde ik dat in mijn haar (goed uitspoelen!). Werkte prima tegen klitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.