Reacties

Smartphone slecht voor gezondheid? Uitzending Zembla over mobieltjes — 14 reacties

 1. Over die stralingen werd jaren geleden ook al gesproken.Onze kinderen zijn al volwassen, maar ik ga het ze zeker nog eens vertellen. Misschien heeft deze moeder nog een beetje invloed op haar kuikens...
  Fijne zondag!

  • Als ze werken zou dat volgens mij moeten betekenen dat je geen bereik hebt als je hem in zo'n hoesje hebt.Dus dan kan je hem eigenlijk net zo goed uitzetten ;-) Als je nog wel bereik hebt met zo'n hoesje, dan heb je dus alsnog straling.
   Anna

 2. Ik heb mijn mobieltje meestal in mijn binnenzak en ik gebruik 'm als wekker. Ik heb 'm overigens niet altijd bij me, alleen als ik echt ergens heen ga. En met boodschappen alleen als ik denk dat ik gebeld kan worden ergens over. Ik vind het totaal niet prettig om overal bereikbaar te zijn en ik heb geen kinderen die me voor noodgevallen kunnen bellen.

  • Ik ben het helemaal met je eens! Ik vind het ook niet fijn om overal bereikbaar te zijn, maar voel het als een verplichting, vanwege de kinderen. Maar eigenlijk ben ik alleen op donderdagochtend niet bereikbaar, want dat is mijn vrije ochtend en ben ik niet thuis. Mijn mobieltje vergeet ik dan vaak aan te zetten.

   Alle andere dagen ben ik thuis goed te bereiken.

 3. Ik was na het kijken heel blij dat mijn vriend en ik afgesproken hebben dat de mobieltjes buiten de slaapkamer blijven. De mijne zit ook altijd in mijn tas en ik bel vrijwel nooit. Ik ga de anderhalve centimeter bij het bellen vanaf nu zeker hanteren, en mijn vriend ook.

  Hoewel ik ook niet meteen wil panieken heb ik toch zoiets van wat makkelijk aan te passen is, dat doe ik gewoon. Better save then sorry. :)

 4. Ik stop mijn mobieltje voortaan toch maar niet meer in mn BH of broekzak. Ik stond er altijd erg sceptisch tegenover dat die straling schadelijk zou zijn. Na het zien van het filmpje kijk ik er toch wat anders naar. Bedankt voor het plaatsen.
  Anna

 5. Heel goed dat er een uitzending aan gewijd is. Niet alleen mobieltjes geven straling af, ook wireless internet en DECT telefoons (draadloze telefoons). . Als je je er in gaat verdiepen, word je niet blij! Het scheelt al als je 's nachts je router uitdoet.

 6. Ik kan me herinneren dat dit verhaal jaren geleden ook al speelde. Maar hier in Nederland wordt alles altijd afgedaan met de mededeling dat het geen gevaar voor de (volks)gezondheid oplevert en dat is het dan weer. Het blijft uitkijken. Gisteren liet een vriendin haar mobiel zien, ze had er twee koperen stuivers opgeplakt. Zou helpen tegen de straling. Iemand anders die daar van gehoord heeft? De batterij van mijn mobiel was al meer dan een maand geleden leeg, ik heb 'm nog steeds niet opgeladen... :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder