Slechtst bezochte posts op Huisvlijt van 2016

huisvlijt

Op allerlei blogs zie je lijstjes voorbij komen met de best bezochte blogposts en dergelijke.

Het leek me leuk om het eens om te draaien. Daarom op Huisvlijt een lijstje met de slechtst bezochte blogposts van 2016!

Slechtst bezochte blog posts op Huisvlijt 2016

 1. Uitnodiging Harry Potter feestje. In deze post liet ik de uitnodiging in Harry Potter stijl zien die ik ooit maakte voor een kinderfeestje voor één van mijn kinderen.
 2. Geprobeerde middeltjes. Deze post schreef en publiceerde ik in 2008. Ik was duidelijk nog in zalige onwetendheid wat betreft zoekmachine optimalisatie ; ) De post bevat simpelweg een aantal middeltjes tegen wratten. Zonder verdere uitleg…
 3. De badkamer: post over hoe je de badkamer het best kunt schoonmaken.
 4. Effectief huishouden. Best een prima, en nuttige post over de kunst van huishoudelijk werk! Maar ook weer totaal niet geoptimaliseerd voor zoekmachines. In plaats van H-tags gebruikte ik nog simpelweg de methode van tekst ‘bold’ maken.
 5. Huishoudelijke hulpen. Een bedrieglijke titel want het gaat niet over werksters maar mijn relatie met mijn stofzuiger…
 6. Hoe geef ik een leuk kinderfeestje? Ook weer een prima en informatieve post, maar oud. En weer niet geoptimaliseerd voor zoekmachines. Daar lette ik in die tijd totaal niet op.
 7. Werklijst. Persoonlijke post over hoe ik mijn kinderen probeerde te laten helpen in het huishouden uit 2008.
 8. Gang opruimen: post over je gang netjes opruimen. En een foto van een kastje dat ik kocht en waar ik foto’s van mijn kinderen op had geplakt.
 9. Kerstboom tip: post over hoe je kerstkaarten prima in een kerstboom kunt tentoon stellen.
 10. Traktatie idee: korte post met een foto van mijn middelste dochter, met in haar hand een soepstengel met een dropveter en een dolfijn er aan geknoopt als voorbeeld van een leuke traktatie.

Wat hebben deze slecht bezochte posts gemeenschappelijk?

Wat deze slecht bezochte posts gemeenschappelijk hebben is dat ze oud zijn. Ze dateren uit 2008. Daarnaast valt me op dat ze behoorlijk kort zijn, en totaal niet geoptimaliseerd voor zoekmachines. Van SEO had ik destijds duidelijk nog nooit gehoord.

Als ik een kopje wilde maken, dan maakte ik de titel vet. Van zogenoemde headings die zoekmachines vertellen waar een post over gaat had ik nog nooit gehoord.

Maar zeker de posts nummer 3, 4 en 6 bieden eigenlijk prima informatie die nog steeds relevant is.

Heb jij een favoriete post op Huisvlijt? En zo ja, welke? Welk soort posts zou je meer willen zien op Huisvlijt?

Similar Posts

9 Comments

 1. Je schrijfstijl is nu heel anders. Nu ben je uitgebreider. Het stukje over wratten zou je nu met een betere inleiding en toelichting schrijven.
  In al die jaren is er veel veranderd in het bijhouden van een blog. Je zou bijvoorbeeld het blogje over wratten met een duidelijker intro geschreven hebben, en niet direct beginnen met een lijstje met middeltjes,

  Terugkijkend naar mijn schrijfstijl van de beginjaren en nu scheelt dat een dag en een nacht.
  Succes,

 2. He, ik krijg weer een foutmelding. Best regelmatig op jouw blog! Maar in elk geval, ik wou zeggen dat ik je posts over je kinderen, hysterischee theekopjes en bloemetjesjurken met uggs voorzien van jouw droge commentaren toch altijd het leukste vind om te lezen :)

 3. En wat vind ik al die terugblikken vervelend (opgerateld per maand, alles is kort beschreven nope niks voor mij) deze daarentegen is weer uniek. Seo is een dingetje levert wel leuke dingen op. Ga ik nu mn badkamer even poetsen.

 4. Leuk zo’n lijstje!
  Op veusteveul heb ik ook de tien minst gelezen berichten gezet, maar dan specifiek over berichten die ik geplaatst heb in 2016. Voor de grap zou ik ook eens naar de oude berichten moeten kijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.