Reacties

Kruisweg bij de Slangenburgse kerk 2024 — 11 reacties

  1. Met Pasen ben ik weer in Nederland. Met palmpasen gaan man en ik met de kinderen schoon- en kleinkinderen lunchen in een pub op het Australische platteland. Het is een afscheidslunch, morgen vliegen we terug.

    • Wat een bijzondere Palmpasen voor jullie Thea. Dat lijkt me bitterzoet. Heerlijk om samen te zijn, maar het naderend afscheid lijkt me moeilijk.

  2. Wij gingen op één van de paasdagen altijd naar mijn schoonmoeder toe. Afgelopen januari is ze overleden en het is de eerste pasen zonder haar.
    Mocht het mooi weer zijn met pasen, dan zullen we een keer gaan wandelen en voor de rest hebben we geen plannen.

  3. Ik heb zoiets nog nooit gezien, maar vind het een heel mooi initiatief. Met Pasen wil ik de kerkdiensten volgen (thuis en/of in de kerk) en verder nog geen plannen. Lekker veel lezen denk ik.

  4. Ik pas op het hondje van mijn dochter die met vrienden naar een festival gaat. Ik ga het hondje ophalen zodat ik nog even gezellig kan koffieleuten met haar, haar partner en al haar visite.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>