Reacties

De schoenen en ik: dat komt er nou van! — 30 reacties

 1. Haha, ja...de innerlijke consument op oorlogspad.
  Maar..eerlijk (de advokaat van de duivel spreekt hier)...heb je echt laarzen nodig? Welke schoenen/laarzen moet je vervangen dan?

  Groet, Greet

  • Ik heb inderdaad niet echt laarzen nodig. Dat is een goed punt Greet.

   Maar mijn huidige stevige laarzen zijn best wel afgetrapt en zien er niet meer zo netjes uit. Volgens mij ligt daar de bron van mijn verlangen naar nieuwe....

 2. ooooo ik moest vanmorgen nog aan je denken, en wilde dat ik ook de kracht had gehad om de 24 uurs regel toe te passen ik heb namenlijk veel te dure mipacha schoenen gekocht gewoon omdat het kon en omdat ik er meteen verliefd op was. Maar goed over jou schoenen ik vind de nieuwe eigenlijk veel mooier dan die van de bristol enne ik zeg doen!!!

  • Wat leuk dat je aan me moest denken Adrienne i.v.m. de 24-uurs regel : )

   Ik heb Mipacha schoenen opgezocht. Zijn dat een soort gympen, als ik het zo bekijk? Welke heb je genomen?

  • Ik heb geprobeerd een foto bij te voegen maar dat lukte niet dus dan maar zo proberen. CLASICO BAJO GATO BLANCO NATURAL
   low top white
   Deze staan bij veel zomer kleren dacht ik en zo heb ik mezelf omgepraat hihi.En stiekem dacht ik ooo en dan volgende keer die met de vrolijke kleurtjes enz , maar dat ga ik toch maar niet doen.

 3. Ik vin die can de bristol toch leuker. Maar ik snap je hogehakdilemma wel. Ik heb ook een paar hele mooie sandalen en laarsjes met een net te hoge hak. Die staan al jaren in de kast. Dat is ook weer zonde.

 4. Ik vind de tweede leuker, maar je weet niet hoe die zitten. Dan komt de vraag; heb je ze echt nodig? Zo heb ik vorige week, wel afgeprijsde "oude" wintercollectie, erg leuke enkel boots gekocht! Alvast voor volgende winter! Dat vond ik dan wel weer gerechtvaardigd voor mezelf ;-) Heb ze voor nu niet nodig, heb ze al wel gedragen, maar ze zijn echt heul warm haha. Succes met je keuze....

  • Mijn tante Dina zei altijd: 'is mooi spul voor wie 't nodig heeft.' En je hebt gelijk: het niet zo dat ik blootvoets over straat moet anders... Ik héb schoeisel.

 5. Lieve Liesje, Als je op de bruiloft van je zusje niet eens een jurkje koopt van > 15,00 en je draagt dáár zelfs geen hakken..........wanneer dan wel?

  Stop het geld in een potje voor je volgende UGGS!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder