De schoenen en ik: dat komt er nou van!

schoenen bristol
Daar ben ik weer… Zelfs met dezelfde rok : )

Vorige week liet ik een foto zien van een paar hele leuke schoenen die ik tegenkwam bij de Bristol.

Ik volgde braaf de 24-uurs regel op, en besloot heel verstandig om ze niet te kopen. Vanwege de hoge hak van 8 centimeter die in strijd was met mijn hang naar comfort.

Maar ze bleven de hele week door mijn hoofd spoken.

Even kijken of ze ze nog hebben….

Dus kon ik het niet laten om vanochtend toch even te kijken of ze ze nog hadden. En ja hoor! Daar stonden ze. Ik trok ze onmiddellijk weer aan, en ze stonden net zo leuk als de vorige keer.

Maar er was één ding veranderd, en dat was de prijs. Ik dacht dat het winterschoenen waren die ze kwijt wilden. Maar waar de schoenen vorige week nog met 50% korting weg gingen, kosten ze nu weer 44,95! Ik heb het zelfs nog nagevraagd, maar ze waren heel duidelijk: ‘De kortingen zijn er deze week afgehaald!’

Toen heb ik ze opnieuw laten staan. Want voor 44,95 wil ik het risico niet lopen dat de hak inderdaad te hoog blijkt.

Wat is verstandig zijn soms toch hinderlijk! Blegh.

Nu is mijn Innerlijke Consument op oorlogspad

Maar nu mijn Innerlijke Consument is ontwaakt, krijg ik haar niet meer 1, 2, 3 stil. Dus eenmaal thuis ging ze op zoek naar een soortgelijke schoen, met een kleinere hak. En ze kwam deze tegen:

schoenen

Wat vind je er van? Zijn ze een goed alternatief?

Similar Posts

30 Comments

 1. Haha, ja…de innerlijke consument op oorlogspad.
  Maar..eerlijk (de advokaat van de duivel spreekt hier)…heb je echt laarzen nodig? Welke schoenen/laarzen moet je vervangen dan?

  Groet, Greet

  1. Ik heb inderdaad niet echt laarzen nodig. Dat is een goed punt Greet.

   Maar mijn huidige stevige laarzen zijn best wel afgetrapt en zien er niet meer zo netjes uit. Volgens mij ligt daar de bron van mijn verlangen naar nieuwe….

 2. ooooo ik moest vanmorgen nog aan je denken, en wilde dat ik ook de kracht had gehad om de 24 uurs regel toe te passen ik heb namenlijk veel te dure mipacha schoenen gekocht gewoon omdat het kon en omdat ik er meteen verliefd op was. Maar goed over jou schoenen ik vind de nieuwe eigenlijk veel mooier dan die van de bristol enne ik zeg doen!!!

  1. Wat leuk dat je aan me moest denken Adrienne i.v.m. de 24-uurs regel : )

   Ik heb Mipacha schoenen opgezocht. Zijn dat een soort gympen, als ik het zo bekijk? Welke heb je genomen?

   1. Ik heb geprobeerd een foto bij te voegen maar dat lukte niet dus dan maar zo proberen. CLASICO BAJO GATO BLANCO NATURAL
    low top white
    Deze staan bij veel zomer kleren dacht ik en zo heb ik mezelf omgepraat hihi.En stiekem dacht ik ooo en dan volgende keer die met de vrolijke kleurtjes enz , maar dat ga ik toch maar niet doen.

 3. Ik vin die can de bristol toch leuker. Maar ik snap je hogehakdilemma wel. Ik heb ook een paar hele mooie sandalen en laarsjes met een net te hoge hak. Die staan al jaren in de kast. Dat is ook weer zonde.

 4. Ik vind die tweede leuker. Maar heb je ze ook nodig? Of je koopt ze vast voor volgend seizoen. Ik doe jaren met schoenen.

 5. Ik vind de tweede leuker, maar je weet niet hoe die zitten. Dan komt de vraag; heb je ze echt nodig? Zo heb ik vorige week, wel afgeprijsde “oude” wintercollectie, erg leuke enkel boots gekocht! Alvast voor volgende winter! Dat vond ik dan wel weer gerechtvaardigd voor mezelf ;-) Heb ze voor nu niet nodig, heb ze al wel gedragen, maar ze zijn echt heul warm haha. Succes met je keuze….

  1. Mijn tante Dina zei altijd: ‘is mooi spul voor wie ‘t nodig heeft.’ En je hebt gelijk: het niet zo dat ik blootvoets over straat moet anders… Ik héb schoeisel.

 6. Zo gek is dat! Ik kocht pas ook schoenen van 2700 voor 1100 kronen. En nu zijn ze gewoon weer 2700. Precies de zelfde. En wat een leuke laarsjes. Passen echt bij jou.

 7. Ik vind ze zelfs mooier. Maar wat vreemd, het omgekeerde overkomt mij namelijk altijd. Iets kopen dat een week later is afgeprijsd.

 8. Lieve Liesje, Als je op de bruiloft van je zusje niet eens een jurkje koopt van > 15,00 en je draagt dáár zelfs geen hakken……….wanneer dan wel?

  Stop het geld in een potje voor je volgende UGGS!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.