Reacties

Salaris: wat verdient Maxima? — 17 reacties

 1. Interessant! En wat goed om te lezen dat de directeur van Wakker dier tenminste niet zo'n enorm salaris verdient wat uit de giften moet komen, dat vind ik altijd wat lastig te verkroppen bij de goede doelen :)

  Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik moet denken van het enorme salaris plus onkostenvergoeding van de koning. Ik weet namelijk dat presidenten nog duurder zijn ;)
  Maar tegelijkertijd, als ik de koning was zou ik zeggen, geef mij maar wat minder zodat er minder bezuinigd hoeft te worden!

 2. Het ligt eraan wat er met het salaris en de onkostenvergoeding betaald moet worden.
  Ik zou, zelfs voor zo'n inkomen) geen koning of koningin willen zijn!

  • Ik heb het even nagekeken Thea. Ik had het tijdschrift nog niet terug gebracht naar de bieb gelukkig. De onkosten zijn voor o.a het huishoudelijk personeel stond er bij.

 3. J En dan alle andere onkosten vergoedingen die door ons worden betaald.
  Zie daar wordt nu een optrekje vor Prinses Beatrix verbouwd 900.000 euro
  Willem Alexander heeft een Audi aangeschaft voor 800.ooo euro
  en vullen jullie zelf mmaar aan.
  Zit nu in Brazilië enz enz

  Willen jullie aub aanvullen.

  • Zonder de premies mee te rekenen, dan krijgt Maxima een bedrag van 27.000 euro netto per maand? Wellicht een paar duizend minder maar toch wel een heel hoog bedrag. En Willem-Alexander ongeveer 68.000 netto per maand.
   Ik heb het al eens ergens anders geschreven, maar het lijkt me best een leuk leven dat ze hebben :-)

 4. Hoe steek je je poll in gewoon in absolute getallen of houd je nog rekening met een deeltijd factor?
  Want een laag salaris kan ook zijn omdat je heel weinig werkt terwijl je met weinig werken ook best voldoende inkomen (boven modaal zelfs) kunt verdienen.

 5. blijf het lastig vinden , want oke het is een zware baan en ik zou het voor geen goud willen doen maar aan de andere kant vind ik het moeilijk te verkopen dat ze zoveel verdienen terwijl er zo veel bezuinigd word, ook het feit dat ze veel van dat geld in het buitenland uitgeven vind ik niet echt kunnen , dat geld zou toch eigenlijk in nederland geinvesteerd moeten worden zodat wij als land er ook nog enigzins van profiteren , zo vind ik het elke keer weer dubieus als er weer verhalen rondgaan over weer een vakantie woning in het buitenland en de geruchten over smeergelden en vriendjespolitiek als het gaat om bouwvergunningen en ik vind ook dat ze uit eigen beweging zouden moeten zeggen dat ze het ook met minder kunnen doen.

 6. Vind het wel erg hoog. Wat als ze eens een jaar moisten leven met een lag inkomen. Zij hebben geen zorg van onze kinderen moeten dit hebben maar het kan gewoon niet. Wil wel een maand met ze ruilen hoor.
  Die man van Lekker Dier mag ook minder hebben en presidenten ook. Weet dat ze een verantwoordelijke baan hebben, maar rijden en auto's kunnen ze zelf betalen.
  Groet, Wilma

 7. Ik vind het wel veel geld. Heb ook altijd het idee dat veel van dat geld besteed wordt aan dure kleren, kapper etc,etc. Bij Maxima is het altijd een beetje te...veel, te hoge hakken, altijd hele mooie kleren. (hoewel ik daar wel van hou hoeft het toch niet altijd zo overdone te zijn). Veel uitertlijk vertoon dus.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder