Reacties

Rutte in de Engelse pers : ))) — 28 reacties

 1. Dat hij het voorlas had ik al het vermoeden dat hij de fout in zou gaan.
  Ik schud weinig handen, net nog ook zonder na te denken.
  Maar besmetting komt ook via de mond en ogen. Hans

 2. Gisteren bij de dierenarts een kleine twijfel, maar toch de handen geschud. Er was ook nog geen besmetting in mijn woonplaats. Maar wel uit voorzorg in de auto met een nat doekje mijn handen schoongemaakt en bij thuis komst ook direct de handen gewassen.

 3. Ha Nicole,

  ja... ik vergeet het steeds.
  Maar ja.. handenschudden doe ik al zo onwijs lang, dat ik het niet zo gauw kan afleren.
  Ik was gewoon wat vaker mijn hande.

  Groetjes van Marlou

  .

 4. Tja, na de laatste persconferentie van zonet wordt het toch echt serieuzer. Ik verkeerde gisteren nog in een gezelschap waar echt iedereen alert was en waar bij binnenkomst veel aanwezigen hun handen gingen wassen. In de ontvangsthal stonden daarvoor ook aanwijzingen. Als deze excursie voor morgen op het programma had gestaan was hij vandaag zeker afgelast.

 5. Ik vond het ook heel komisch om te zien. In zijn toespraak zei hij ook dat het 'een heel makkelijke maatregel' is. Nou mooi niet, leer het maar eens af😜

 6. Zo was er ook een spreker die zei: niet aan je gezicht komen.
  Vervolgens likte hij aan een vinger om vervolgens een blaadje om te slaan..
  Esje

 7. Het gaat bij mij ook niet vanzelf, om het nu niet te doen. Het is inderdaad zo'n gewoonte om bepaalde mensen de hand te schudden. Ben wel benieuwd of we dit zo gaan houden of toch na alle Corona-gedoe weer teruggaan naar handen schudden...

 8. Ik had het nog iet gezien ,grappig want het hand schudden is er zo ingebakken bij ons .Toch denk ik tja ? Mijn huisarts doet de spreekkamer open en roept me binnen en 3 seconden later pak ik dezelfde deurknop vast om de deur dicht te doen ,zo krom allemaal !

 9. Ik heb een tijdje in een Noord-Franse staalfabriek gewerkt, en bij elke ploegenwisseling (5x per etmaal) gaf iedereen elkaar een hand en werden alle vrouwen gekust. Dwz wel een slap handje en min of meer langskussen. Toch zullen die mensen er meer moeite mee hebben. Zelf vind ik het ook beleeft om handen te schudden, maar nu dus even niet. Je zal maar die 1 op 100.000 hier in Alkmaar treffen die corona heeft.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder