Reacties

Rotdag? Ga naar je 'happy place' — 31 reacties

 1. Een beetje Ironic van Alanis Morrisette, ook zo een heerlijk nummer! ik ken deze heelmaal niet, maar snap dat je er zo af en toe echt aan moet denken. Bij mij is het ook gewoon op de bank, met de kat naast me! :)

 2. Goede tip! Ik vind het altijd moeilijk om mezelf uit een rotdag te halen. Wat ik vaak doe is gewoon muziek opzetten en dan me door de muziek laten meeslepen en op gevoel gewoon te dansen. Maakt niet uit hoe het eruit ziet, zolang ik maar mijn zen moment heb :)

 3. Mijn happy place is mijn caravan. De #Dododoze. Omdat we altijd op reis gaan ermee, heb ik geen probleem om me daar meteen 'weg van alles' in te voelen. het is ook mijn schrijfkamer en mijn atelier. Hij staat altijd klaar om te vertrekken. (inclusief eten en vers beddengoed) Zelfs in de tuin ben ik even weg van alles. En er staat een schrijfmachine in, what else do I need?

 4. als ik een rotdag heb, dan werkt het het beste voor mij om buiten even in de zon te gaan zitten. Lastig hier natuurlijk want je kan niet elke dag buiten gaan zitten met ons weer.

 5. Wij hebben al enkele jaren een 'orangerie', een eikenhouten bijgebouw met veel licht, planten, manden vol woonboeken en een chesterfield met warme dekentjes. Daar krul ik me graag op op van die dagen.

 6. Inderdaad, heel herkenbaar! Soms heb je gewoon van die dagen er tussen, dan vind ik het heerlijk om bezig te zijn met mijn blog of rond te hangen op mijn slaapkamer of er gewoon even tussen uit gaan en even iets leuks doen met het hele gezin.

 7. Ja! Zo een dag had ik gister dus. Super irritant.
  Mijn happy place is m’n plekje op de bank met voor m’n neus de laptop die open staat met mijn blog erop.
  Mijn blog is echt mijn happy place ????

 8. Inderdaad, soms heb je van die dagen dat alles tegen zit. Mijn happy place is toch wel het ouderlijk huis van mijn ouders. Daar waar ik even lekker tot rust kan komen en vertroeteld word door mijn ouders,.

 9. Mijn happy place, eigenlijk heb ik er twee, de brutale opeising van de hoek in onze hoekbank. Heerlijk met een boekje erbij! Wanneer ik lekker wil schrijven trekken ik me lekker terug op mijn kantoortje/privé bieb.

 10. Dat kan overal zijn, het gaat om het gevoel bij mij. Met een mooi boek en een lekker kopje thee of koffie en terugkijken op een mooie dag.

 11. Ik kan mezelf gelukkig vrij snel uit een 'bad mood' halen maar mocht het toch blijven hangen dan lig ik het liefst onderuit gezakt op de bank kijkend naar een Netflix serie! Ik kijk nauwelijks TV en dus kan ik er volop van genieten. Dan kom ik weer even tot rust. Trouwens wel schattig dat Ikea bankje!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder