Reacties

Lou Niestadt: Less is luxe — 15 reacties

 1. Dan heb je mijn mening over haar boeken vast ook gelezen ;-)
  Het is voor mij een veel te drukke vormgeving. Ik word al moe als ik er naar kijk, laat staan dat ik het kan lezen of er iets van opneem. Ik liet het gisteren mijn kunstenaarszoon en hij vond de tekeningetjes erg leuk. Hij vond verder dat je bij het gebruik van zoveel verschillende lettertypes meer ruimte open moet laten om het leesbaar te houden.

 2. Ik had het boek geleend uit de bieb, maar heb het snel teruggebracht.
  Heb een poging gedaan om het boek te lezen maar ben afgehaakt , veel te druk.
  Had ook steeds de neiging om het boek scheef te houden , om die krabbels te lezen, erg vermoeiend.
  Groet Thea

  • Ja hè?! Dat had ik ook. Je zit steeds met je hoofd scheef, om de zijkanten te lezen en zo. Zeker in onze hectische maatschappij vind ik dit een hectisch boek. Terwijl de inhoud juist oproept tot meer rust.

 3. Ik vond het juist wel heel leuk, omdat het zo persoonlijk is. En zo, zoals zij is, denk ik.
  Dat in bochtjes schrijven is wel een beetje vervelend, ook omdat in het boek dat ik had, de tekst soms bijna was weggevallen. Het was makkelijker, wanneer het niet was geschreven alsof het papier bijna op was.

  Maar ja, als je eigen leven rustig is, in de zin van weinig moeten en weinig spullen, dan kan je best wel een druk boek verdragen. Lees liever drie van zulke boeken dan dat ik drie minuten tv kijk....

  • De inhoud vond ik ook leuk. Maar ik vond het dus lastig om te er 'bij' te komen. Misschien is mijn leven te onrustig, en vond ik het boek daarom te druk….

 4. Ik had het geleend uit de bibliotheek en inderdaad ook ongelezen weer teruggebracht. Niet te lezen. Ik vond het heel erg jammer dat de vormgeving zo druk was, het sprak de inhoud compleet tegen.
  Ik zag op Bol dat Groots & meeslepend leven net zo'n vormgeving heeft, jammer.

 5. Ik vind het gek genoeg, want ik hou ook van rustig en duidelijk, wel leuk. Wat Sjoerd zegt ook mijn dagboek/art journal ziet er een beetje zo uit dus het geeft mij inspiratie. Zag alleen dat het boek bij bol bijna 70 euro kost, is van een fout.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder