Review Less is luxe van Lou Niestadt

Zondag plaatste ik een review van Lou Niestads boek ‘Less is luxe’.

Vandaag las ik een review van hetzelfde boek op het blog Consuminderen! Consuminderen gaat iets meer op de inhoud in dan ik. Ik had namelijk erg veel moeite met de hectische vormgeving!

Leuk om te zien wat iemand anders van dit boek vindt! En voor jullie leuk om twee verschillende perspectieven te lezen van hetzelfde boek.

Ik ben trouwens ook benieuwd naar jullie ervaringen met het boek Less is luxe. Wie heeft het gelezen?

Similar Posts

6 Comments

 1. Dan heb je mijn mening over haar boeken vast ook gelezen ;-)
  Het is voor mij een veel te drukke vormgeving. Ik word al moe als ik er naar kijk, laat staan dat ik het kan lezen of er iets van opneem. Ik liet het gisteren mijn kunstenaarszoon en hij vond de tekeningetjes erg leuk. Hij vond verder dat je bij het gebruik van zoveel verschillende lettertypes meer ruimte open moet laten om het leesbaar te houden.

 2. Ik had het boek geleend uit de bieb, maar heb het snel teruggebracht.
  Heb een poging gedaan om het boek te lezen maar ben afgehaakt , veel te druk.
  Had ook steeds de neiging om het boek scheef te houden , om die krabbels te lezen, erg vermoeiend.
  Groet Thea

  1. Ja hè?! Dat had ik ook. Je zit steeds met je hoofd scheef, om de zijkanten te lezen en zo. Zeker in onze hectische maatschappij vind ik dit een hectisch boek. Terwijl de inhoud juist oproept tot meer rust.

 3. Ik vond het juist wel heel leuk, omdat het zo persoonlijk is. En zo, zoals zij is, denk ik.
  Dat in bochtjes schrijven is wel een beetje vervelend, ook omdat in het boek dat ik had, de tekst soms bijna was weggevallen. Het was makkelijker, wanneer het niet was geschreven alsof het papier bijna op was.

  Maar ja, als je eigen leven rustig is, in de zin van weinig moeten en weinig spullen, dan kan je best wel een druk boek verdragen. Lees liever drie van zulke boeken dan dat ik drie minuten tv kijk….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.