Reacties

Ratched Netflix review van deze serie — 15 reacties

 1. Ik was er al benieuwd naar. Ik vind nurse Ratched zo eng toen ik jonger was. Ik had eerst het boek gelezen en pas jaren later de film gezien. De serie staat dus wel op de wishlist ook al lijkt het inderdaad niet heel erg geweldig te hebben uitgepakt.

 2. Ha Nicole,

  Ik denk niet dat ik ga kijken.
  Ik vond die Ratched in de film al so'n gevaarlijk kreng.
  En ik ga er niet nog een keer naar kijken!

  Ik ben nu Glacé aan het volgen.
  Een srie nav een boek van Bernard Minier.
  Ook ijzingwekkend, maar ik weet nog niks en dat vind ik prettig...

  groetjes!

 3. De styling was erg fraai, maar kreeg het idee dat daar iets teveel aandacht aan was geschonken ipv een goed en mooi plot. En voor mij was het allemaal iets te bloederig en vergezocht en niet kloppend met de karakters. Die nogal oppervlakkig waren uitgewerkt. Van dezelfde schrijvers als Hollywood (ook op Netflix).

 4. Ik heb aflevering 1 een stukje gekeken, maar ik vind hem te bloederig en te expliciet.

  Waar ik wel enorm van heb genoten: 'The Queen's gambit', over Beth, een briljant schaakster die het in de jaren zestig op moet nemen tegen een heleboel zelfingenomen mannen. Dat gaat haar goed af, maar helaas raakt ze ook steeds meer verslaafd aan drank en pillen... Ondanks het thema verslaving is het geen zware film. Er zit veel humor in. De decors, auto's en kleding zijn een lust voor het oog (Beth zelf is overigens ook niet lelijk), en de soundtrack is zo gaaf dat ik hem meteen toegevoegd heb aan mijn afspeellijsten op Spotify. Echt een aanradert!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder