Primark badkamer caddy

badkamer primark

Mijn dochter kocht bij de Primark deze ‘badkamer caddy’.

Badkamer Caddy van de Primark

Zo voorkomt ze dat haar broers haar verzorgingsproducten gebruiken! Ze vindt hem zelf heel erg handig.

Heb jij een toilet tas of ‘badkamer caddy’ ?

Similar Posts

15 Comments

 1. Dat is zeker handig en slim van je dochter. Hier heeft iedereen een eigen plank in een van de badkamerkasten. Het zou heel goed kunnen dat ze elkaars spullen gebruiken. Dat kan ik niet controleren;) zo’n mandje lijkt me wel handig. Dat is in ieder geval veilig te stellen in je kamer.

 2. Ik heb dat niet, maar het lijkt me wel handig. Vooral als mijn dochter de leeftijd krijgt dat ze mijn spullen gaat gebruiken. Maar dat duurt nog wel een tijdje.

 3. Ik heb wel een toilettas, maar die is alleen voor vakanties of voor als we een nachtje bij iemand logeren. Alles zit er in, maar ik gebruik hem dus niet vaak. De overige spullen staan allemaal in een antiek medicijnkastje aan de muur in de badkamer…
  Fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

 4. Je dochter heeft dat heel handig opgelost voor in huis. Zeker als huisgenoten mekaars spullen ongevraagd gebruiken.
  Hier is dat probleem gelukkig nog niet.

  We hebben wel toilettassen in huis, maar die gebruiken we alleen op vakantie.

  In de douche heb ik een plastic mandje staan waarin onze shampoo, haarconditioner en zeep en dergelijk staan. We hebben geen plankje in de douche dus vond ik dit een goede oplossing tegen het rondzwerven dan flessen.

 5. Bijkomend voordeel: ze ruimt haar spullen achter zich op! Lekker hoor, en een pluim waard. Handig alles bij elkaar.
  Wij hebben twee hangmandjes voor het hele gezin en voor mezelf heb ik de bovenkant van een kastje ingepikt, voor mijn medicijnen en eens een tube handcreme en zo. Gelukkig hebben we geen kleine kinderen meer, dus kan ik alles gewoon laten staan.

 6. Een draadmandje met de meest waardevolle spullen. Makeup en tandenborstel in de open keuken.
  In de douche heb ik een dispenser voor shampoo en zeep. Er hangt nog een draadmandje voor eventuele persoonlijke spullen.
  Die dispensers zijn enorm zuinig in gebruik. Een gelamineerd zeephoofdje en een gelamineerd zeepje geven in alle talen aan wat waarvoor dient.

 7. Dat kun je terugvinden op mijn blogpost: handhaveaniceday.blogspot.nl/2013/10/badkamer.html
  Fijne zondag,Liefs,Mirjam

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.