Reacties

Praktische én elegante kleding: kan dat? — 38 reacties

 1. Ik vind het belangrijk dat ik mij er goed in voel en dat het comfortabel zit. Ik moet het zelf leuk vinden en het hoeft niet naar een ander zijn smaak te zijn haha

 2. Ik ben er zelf niet altijd even goed in om zowel praktisch als elegant te kleden. Vorig jaar voor de reis naar Macau heb ik uren voor de kast gestaan...

  Maar als ik sommige bloggers zie vertrekken op reis, dan zie ik dat het wel kan!

 3. Vooral in de zomer wil ik geen strakke kleding dragen i.v.m. de warmte, pfff. Maar ook in de andere seizoenen is het prettig om lekker zittende kleding te dragen. De stretch in spijkerbroeken vind ik heerlijk!

 4. Het ligt voor mij echt wel aan het moment. Uiteraard ga ik voor comfortabel, maar het mag ook best een beetje oncomfortabel zijn op een mooi moment zoals kerst of een bruiloft. Mooi gaat dan voor comfortabel ;)

 5. Oncomfortabel is niet elegant vind ik! Te strakke kleren en te hoge hakken staan nooit mooi.Fijne stof in een mooie kleur en ook mooie schoenen aan en je ziet er mooi uit. Elegant heeft ook te maken met hoe je houding is en hoe je je beweegt. Iemand met bergschoenen en een afritsbroek :-) kan er zelfs goed uitzien !

 6. als je jong bent wil je graag kleding die goed staat, je wil een beetje modieus zijn,dus maakt het vaak niet uit of het comfortabel is,maar als je wat ouder word gaat het comfortabele een belangrijkere rol spelen.

 7. Ik ben wel geen jonge moeder maar sinds ik 'gevallen' ben voor de hema-jurkjes en rokken, zie ik wel altijd confortabel maar toch elegant uit.
  Nou ja, sort of ..

 8. Ik draag meestal jeans met veel stretch erin en daarom hemdjes/tops, gecombineerd met een vest of blouse. Vond vooral comfort makkelijk. Ik neem me steeds voor meer jurkjes te dragen maar ik heb een Insuline pomp die ik dan heel lastig kwijt kan of ik kan er niet makkelijk meer bij

  • Dat lijkt me best lastig Danielle, dat je steeds rekening moet houden met je insuline pomp. Zit die op je lichaam? En kun je hem bij broeken dan in de broekzak doen of zo?

  • Ja die zit met een infuusje in mijn zij en de pomp zelf zit meestal in een hoesje aan mijn broek of broeksriem. Maar in een jurk zou ik hem dus aan mn ondergoed moeten maken en dat is vervelend als ik hem dan tevoorschijn moet halen;)

 9. Ik heb een halve kast vol met prachtige blazers en jurkjes, met pumps erbij in alle kleuren. Die blijven ook heel mooi, want in de praktijk draag ik altijd jeans, shirts en sneakers :)

 10. Goeie tips. Ik heb deze al onbewust opgevolgd. Zo heb ik 4 donkeren jurken om lekker af te wisselen en 2 donkere rokken. Altijd handig met combineren ;) blazers doen het bij mij ook erg goed en maken je outfit ook chique als je er een pump onder draagt.

 11. Kleding begint weer wat belangrijker voor me te worden. Door de scheiding had ik er even geen behoefte aan om me op te worden. Maar een jeans is altijd een aanrader.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder