Poep en plas spellen en boeken

poep en plasZelf houd ik er niet van, maar poep en plas spellen schijnen erg populair te zijn. En scheten kunnen voor veel hilariteit zorgen om de een of andere reden… Kinderen, maar ook veel mannen kunnen daar erg om lachen. Niet voor niets blijft het scheetkussen onverminderd populair!

Het leek me wel interessant om eens te inventariseren wat er zo al te koop is op het gebied van poep en plas bij een toonaangevende webshop als bol.com.

Poepspel

Bij het populaire poepspel zit iedereen met een drol op zijn of haar hoofd…. Humor van de onderste plank. Het spel is voor 14,95 te koop bij bol.com.

poepspel

Boek ‘Wie heeft er op mijn hoofd gepoept?

Oké, ik geef het toe. Dit boek hadden wij ook in huis, en is zelfs stukgelezen. Wie heeft er op mijn hoofd gepoept? is voor 13,90 te koop bij bol.com.

mol

Schetenjacht

Schetenjacht is voor 24,95 te koop bij bol.com.

schetenjacht

Poep spray

Met deze poep spray maak je snel een echt uitziende drol… Voor 11,90 te koop bij bol.com.

poep spray

De poep en piesprinses

De poep en pies prinses koop je voor 14,95 bij bol.com.

poep en piesprinses

 

De kleine verlossing van Midas Dekkers

Vooruit, ook nog een boek voor volwassenen over poep. Geschreven door bioloog Midas Dekkers: De kleine verlossing.

de kleine verlossing

Even wat anders dan poep en plas? Lees dan Black stories voorbeeld.

Leestip: Familiespellen

Wat vind jij van deze boeken en spellen?

Similar Posts

23 Comments

 1. Deze onderwerpen zijn hier ook om enorm om te lachen, voor al door mijn mannetje van 9. Ik heb nog de hoop dat het ooit over gaat want ik begrijp de fascinatie niet.

 2. Verboden en daarom is het juist interessant misschien. Vroeger vonden mijn kinderen het ook leuk om dat te mogen zeggen. Ik heb het zelf liever over andere onderwerpen haha.

 3. Ik houd er ook niet zo van, er zijn zoveel dingen die toch leuker zijn dan dit… Alhoewel ik denk dat er genoeg kinderen zijn die het hilarisch zullen vinden :).

 4. Haha grappige post :)
  Ja ja wat is er nou toch zo leuk aan vraag je je af,maar voor kids schijnbaar toch heeel leuk en intressant Ik weet nog toen ik klein was dat mijn moeder allemaal spelletjes organiseerde voor mijn kinder feestje. tja toen waren er nog geen indoorspeelhallen enzo :)
  En dat was heel spannend je kreeg een blinddoek om en ging dan met je hoofd in een bak water om daar een snoepje uit te vissen. Maar toen je daarna keek met de blinddoek af schrok je je rot. Daar lag een DROL.! Gillennn !! ( gemaakt van peperkoek) Maar als kind was dat zooo spannend.

 5. idd denk ik dat mannen er meer plezier aan hebben. Je ziet dan ook vaak het mannelijk geslacht met scheetzakken zich vermaken in een winkel.Weet niet f ik blij zou zijn met zon spel.
  Je probeert je kinderen geen vieze praat te doen en dan dit. Maar goed, b.ol verkoopt een drol dus. Dacht dat het alleen boeken verkocht. Ken het totally niet dus.

 6. Ik hou er persoonlijk ook niet zo van. Onze dochter had een fase waarin ze steeds het woordje poep gebruikte. Netjes uitgelegd en met haar besproken. Prima, fase zo voorbij. En dan komen ze met allemaal van deze spellen.
  Ik geef toe, het mollen boekje is wel leuk…. maar zo’n spel om met een drol op je hoofd te zitten?! Uhm nee. Ik koop wel andere spelletjes voor onze dame en heer!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.