Pap, stuur anders even een groene specht!

woman g33ac64087 640 2

Ik kwam terug van mijn hardlooprondje, en ineens overviel het me.

Het gemis van mijn vader.

Dus ik keek eens omhoog naar de lucht en zei: ‘Pap, ik mis je.’

Stuur anders even een groene specht als teken!

Toen bedacht ik:

‘Stuur anders even een groene specht als teken!’

Verwachtingsvol keek ik om me heen.

Maar geen groene specht.

Wel vloog er een eenzame merel voorbij.

Zou dat dan?

Similar Posts

21 Comments

 1. Een innig geliefd familielid is onlangs overleden, mooie leeftijd maar wát mis ik haar. Onlangs bij wandelen met de. Hond die ik uitlaat voor vriendin kwam er een vlinder om mijn hand zitten en ging niet weg. Ik ben ervan overtuigd dat zij een teken kom geven. Ik heb vreselijk gehuild, ik mis haar zo maar ik weet ook dat het goed is. Ze was 94. Tot het laatst helder, wat wil je nog meer. Ik snap je nicole. Ik brand vandaag een kaarsje voor jouw vader. X.

 2. Lieve Nicole,

  Dat herken ik zo!

  Het zou zo maar kunnen dat je morgen tijdens het hardlopen een groene specht ziet. Dat is mijn vraag voor jou vanavond aan The Universe.

  Liefs Jacqueline

 3. Heel herkenbaar, dat verlies. Na drie jaar kan het verlies van mijn vader me nog zomaar ineens overvallen. Fijn dat je toch een vogel zag, hopelijk zie je binnenkort je groene specht.

 4. Je vader was vast een grapjas en gaat nu nog even door met zijn grappen.
  Wat ik zelf trouwens heel bijzonder vind is dat ik sinds het overlijden van mijn vriendin echt op de meest rare plekken lieveheersbeestjes tegenkom. Wie weet!

 5. Gek hoe het je dan (schijnbaar uit het niets) ineens kan overvallen hè? Ik geloof nooit in tekenen, maar ik denk zeker dat bepaalde dingen je echt aan iemand kunnen herinneren.

 6. Gek is dat, he? Zomaar ineens uit het niks kan dat tevoorschijn komen. Heel bizar. Sterkte Nicole. Een groene specht zie je niet zo vaak, toch. Ik denk dat je vader alleen een merel bij de hand had.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.