Pap, stuur anders even een groene specht!

woman g33ac64087 640 2

Ik kwam terug van mijn hardlooprondje, en ineens overviel het me.

Het gemis van mijn vader.

Dus ik keek eens omhoog naar de lucht en zei: 'Pap, ik mis je.'

Stuur anders even een groene specht als teken!

Toen bedacht ik:

'Stuur anders even een groene specht als teken!'

Verwachtingsvol keek ik om me heen.

Maar geen groene specht.

Wel vloog er een eenzame merel voorbij.

Zou dat dan?

Vergelijkbare berichten

21 reacties

  1. Een innig geliefd familielid is onlangs overleden, mooie leeftijd maar wát mis ik haar. Onlangs bij wandelen met de. Hond die ik uitlaat voor vriendin kwam er een vlinder om mijn hand zitten en ging niet weg. Ik ben ervan overtuigd dat zij een teken kom geven. Ik heb vreselijk gehuild, ik mis haar zo maar ik weet ook dat het goed is. Ze was 94. Tot het laatst helder, wat wil je nog meer. Ik snap je nicole. Ik brand vandaag een kaarsje voor jouw vader. X.

  2. Lieve Nicole,

    Dat herken ik zo!

    Het zou zo maar kunnen dat je morgen tijdens het hardlopen een groene specht ziet. Dat is mijn vraag voor jou vanavond aan The Universe.

    Liefs Jacqueline

  3. Gek hoe het je dan (schijnbaar uit het niets) ineens kan overvallen hè? Ik geloof nooit in tekenen, maar ik denk zeker dat bepaalde dingen je echt aan iemand kunnen herinneren.

  4. Gek is dat, he? Zomaar ineens uit het niks kan dat tevoorschijn komen. Heel bizar. Sterkte Nicole. Een groene specht zie je niet zo vaak, toch. Ik denk dat je vader alleen een merel bij de hand had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.