Reacties

Wat is het doel van een overlijdensrisicoverzekering? — 11 reacties

  1. Ik dacht dat het voor mij verplicht was, omdat ik in mijn eentje een huis kocht. Er is dan namelijk in principe niemand die anders het gat opvangt en dat vindt de bank niet leuk bij het verstrekken van een hypotheek. Hoe dan ook, ik heb zo'n verzekering en ik hoop dat ze voorlopig niet uit hoeven te keren;).

  2. Het was verplicht toen we onze hypotheek afsloten maar konden er van af bij omzetting van de hypotheek van spaarhypotheek naar aflossingsvrij.

  3. Ik weet eigenlijk niet of ik het wel of niet heb. Ik lees bij andere reacties dat het verplicht is als je een huis koopt, dus dat zou betekenen dat ik dit wel zou hebben haha.

  4. Dank je wel, ik vind het een heel heldere uitleg. Ik vind het ook heel mooi als je een ORV kunt afsluiten, om zo je nabestaanden te ontzorgen. Helaas zijn door de hoge kosten van vandaag de dag dit soort verzekeringen voor mij een luxe.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder