Reacties

Als 'Stop, hou op!' niet genoeg is — 18 reacties

 1. Ehh, corona is nog steeds niet weg. Dat alles coronamaatregelen zijn opgeheven zegt eigenlijk niets. Met meer dan 37.617 (peildatum 25-2-2022) besmettingen is corona overduidelijk aanwezig.
  Laten we wel zijn en weten waarom de maatregelen zijn opgeheven: voorjaarsvakantie, carnaval en de komende verkiezingen. Vooral dat laatste is belangrijk. Met coronamaatregelen kans op slechte resultaten en zonder coronamaatregelen voor de leidende politieke partijen positieve resultaten.
  Oekraine is dieptriest.

  • De maatregelen waren er niet om besmettingen tegen te gaan.
   De maatregelen gingen om de toegankelijkheid van de zorg te kunnen behouden.
   Het aantal opnamen is nu laat wat het afschepen van de maatregelen rechtvaardige, zeker nu het aantal besmettingen ondanks de versoepelingen toch blijft dalen.

 2. Lubach niet gezien, maar wel herkenbaar. Ik roep al twee jaar dat ik hoop dat ik eindelijk eens een keer geen 'liveblog corona' zie. Gisteren zag ik 'm niet. Ik had 'm liever gezien dan wat ik nu zag. Ik vind de situatie verdrietig en beangstigend.

 3. Je kunt op je klompen aanvoelen dat dat niet werkt. Niet op school en niet in de grote boze wereld. En da's heel jammer. Ik word er niet bij van in elk geval. Wat een ellende is het!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder