Reacties

Onze kerstboom — 30 reacties

 1. Lekker vrolijke kerstboom hebben jullie :-)
  Wij hebben er geen. Al jaren niet. Soms mis ik het wel, maar ik vind het ook wel prima zo met mijn schaal met kerstversiering en al die lichtjeshouders.

 2. Wij hebben ook een kunstboom en volgend jaar willen we een keer een echte. De geur van echte kerstbomen vind ik heerlijk! Wat is nou eigenlijk beter voor het milieu? Een kunstboom van plastic of een echte die je elk jaar na 3 weken weer afvoert?

 3. Dit jaar zetten we hem even niet op. We missen gewoon net even wat ruimte en ik heb even geen zin in de op- en afbouwzooi. Wellicht volgend jaar weer, maar dan staat er waarschijnlijk een box in de weg, haha.

 4. Dit jaar maar even niet... we hebben 2 kittens van 3,5 maand in huis en als ik zie wat die al met onze andere planten hebben gedaan...nee, dan durf ik een kerstboom niet aan.

 5. een echte met zilveren ballen. Toen de kinderen klein waren hadden we altijd een bonte boom met knutsels.

  We kopen de boom altijd bij de plaatselijke katholieke kerk. Het geld gaat naar het restauratiefonds.

  1 januari doe ik de boom weg en komen er weer tulpen in huis en dan maar wachten op het voorjaar!

 6. Ik heb geen kerstboom maar een grote pot met daarin een omgekeerde wortelstronk, dus de wortels dienen als takjes. Daarin komt mijn verzameling oude en antieke kerstboomvogeltjes, waaronder een van mijn oma die zeker al een 100 jaar oud is en een van de bomma van mijn zwager die ook die leeftijd heeft. Verder heb ik de kerstversiering uit mijn jeugd dus ook al zo'n 60 à 70 jaar oud, die liggen meestal in een schaal. Dan heb ik nog de kerststal van mijn mans familie en daarvan heb ik Maria, Jozef en het kindje Jezus met een schaapje onder een stolp staan. De rest van de schaapjes staan onder een andere stolp. Ik verzin ieder jaar weer wat anders om met de oude spulletjes te doen.

 7. Onze boom staat inmiddels half. Jongste en ik hebben hem vanmiddag in elkaar gezet. Ik hoop dat manlief aka 'hoofd lampjes' er vanavond de lampjes inhangt en dan gaan we hem morgen verder versieren.

 8. Ik heb overburen met kerstversiering buiten,dat vind ik feest genoeg.
  Maar eerlijk gezegd, hier was nooit een boom. Geen behoefte aan. Wel altijd een kerstster(plant) en wat versiering in huis en een kerststal. Toen ik vroeger een tijd een uitkering had, dachten vrienden dat ik geen kerstboom had vanwege het geld.In een jaar, kwamen drie vrienden me een kerstboom brengen. Had ik er dus drie!

 9. Mooie kerstboom, leuke foto. Wij hebben een echte boom. Ik zie bij jou ook van alles erin, leuk is dat. Bij ons ook: van knutsels tot Disney ballen en van vogeltjes tot echte glazen ballen.

 10. Wij hebben ook een kunstkerstboom. Ik vind het altijd een heel gedoe om de kerstboom op te zetten, om nog maar te zwijgen van het afbreken na de kerstdagen. Maar het brengt wel veel gezelligheid in de woonkamer en de kinderen vinden het heel leuk. Gelukkig zet mijn man de kerstboom meestal op, dus hoef ik dat niet te doen.

 11. Echt de boom die bij je past, kleurrijk!!
  Wij hebben geen boom, ik hou niet van al dat gedoe.
  Zorg voor een schoon en opgeruimd huis,koop deze week wat mooie bloemen, heb een balletje liggen, kaarsen, subtiel wat groen, bak wat, ingetogen feestelijk en gezellig, voor ons geen overdaad.

 12. Groen met alleen dit jaar lichtjes.en een ster in de top.
  Geen zin in verdere kerstversiering dit jaar door verdrietige onstandigheden.Maar een beetje licht in de duisternis kunnen we wel gebruiken....

 13. Ja, wij hebben ook een Kerstboom. Dat moét gewoon met Kerstmis en het is iets waar ik naar uitkijk/ voor aftel. De decoratie is belangrijk, zo ook de kleurencombinatie. En geef toe, het zorgt voor een instant sfeertje in huis!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder