Reacties

Oh ja, Zomertijd! — 26 reacties

  1. Ja ook hier straal vergeten! Ik heb nogal wat niet-elektronische klokken tot die van de oven toe net allemaal gedaan. Het voelt niet als lente, guur weer.

    Andere tip in tijden van corona: laat af en toe je auto 'uit' veel mensen denken er niet aan en gaan nergens heen maar er is altijd sluip verbruik en je accu raakt op een bepaald moment echt leeg. Ik ben net rondje gaan rijden om boodschappen weg te brengen bij zieke vriendin. Mooi nuttige en aangename gecombineerd. Gratis tip!

  2. Precies dat dus! Ik heb gisteren helemaal niets gelezen dat de klok een uur vooruit zou gaan op Nu.nl... Mijn vriend moest me vanmorgen dus vertellen dat de klok een uur vooruit is gezet. Het is me totaal ontgaan.

  3. Gelukkig meestal geen last van de zomertijd (gek genoeg meer van de wintertijd), maar ik zou bijna wensen dat we er weer eens over konden zeiken in dit land. Zou toch lekker zijn als dat de grootste zorg was?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>