Oh ja, Zomertijd!

zomertijd
Niet zo snel! Wacht op mij zomertijd…

Je zou het bijna vergeten in al het rumoer rondom corona, maar afgelopen nacht werd de tijd weer verzet. Van wintertijd naar zomertijd.

Voor mijn gevoel ren ik een beetje achter de feiten aan…

Herken je dat gevoel, dat de tijd zo raar snel gaat? En dat je moet rennen om weer ‘bij’ te komen?

Similar Posts

26 Comments

 1. Ja ook hier straal vergeten! Ik heb nogal wat niet-elektronische klokken tot die van de oven toe net allemaal gedaan. Het voelt niet als lente, guur weer.

  Andere tip in tijden van corona: laat af en toe je auto ‘uit’ veel mensen denken er niet aan en gaan nergens heen maar er is altijd sluip verbruik en je accu raakt op een bepaald moment echt leeg. Ik ben net rondje gaan rijden om boodschappen weg te brengen bij zieke vriendin. Mooi nuttige en aangename gecombineerd. Gratis tip!

 2. Ik bedacht me gisteren zelfs dat er door die hele corona-toestanden veel minder mensen last zullen hebben van de klok te verzetten. Er zijn immers veel mensen gewoon thuis. ;)

 3. Precies dat dus! Ik heb gisteren helemaal niets gelezen dat de klok een uur vooruit zou gaan op Nu.nl… Mijn vriend moest me vanmorgen dus vertellen dat de klok een uur vooruit is gezet. Het is me totaal ontgaan.

 4. Gelukkig meestal geen last van de zomertijd (gek genoeg meer van de wintertijd), maar ik zou bijna wensen dat we er weer eens over konden zeiken in dit land. Zou toch lekker zijn als dat de grootste zorg was?

 5. leuke foto heb je er bij geplaatst..

  het is altijd wel even wennen

  het overschakelen naar de wintertijd vind ik wel hinderlijk

  groeten

 6. Bijna april al weer. Ik snap er niks van. Ik heb dit jaar niet zo’n last van het verzetten van de klok. Misschien omdat ik thuis werk en niet zo vroeg op moet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.