Reacties

Nieuwe weegschaal: vintage model — 18 reacties

 1. Ik heb zo'n zelfde model, maar dan van het merk Seca. Ik ben ook niet gecharmeerd van die digitale producten vanwege het hoge irritatiegehalte. Als je ze nodig hebt zijn de batterijen leeg of door het weinige gebruik dien je ze te resetten waarbij je dan weer de gebruiksaanwijzing nodig hebt die je dan eerst weer moet gaan zoeken. Dit soort producten belanden bij mij uiteindelijk dan ook altijd bij het grofvuil onder de categorie misaankopen.

 2. Ook voor mij geen digitale weegschaal meer, mijn ervaring met dat ding is hetzelfde, batterijen leeg en een hoop ergernis, dus weg ermee.
  Nu heb ik een heel simpel en goedkoop ding en het maakt niet uit of hij exact ge-ijkt is, het zal geen kilo's schelen en je ziet er toch wel mee of je al dan niet bent aangekomen.
  Hoewel mijn broeken mij dat eerder vertellen....:P

  Groetjes Lily

 3. Ik heb ook een gewone personenweegschaal. Gewoon omdat die dingen een eeuwigheid meegaan. Ik heb wel een digitale uiterst precieze keukenweegschaal. Die heeft me nog nooit in de steek gelaten en ik heb er ook nog nooit batterijtjes in hoeven doen, realiseer ik me nu ineens. Is dat mazzel hebben? Ja vast wel :-)

 4. Die is mooi!! Mijn ouders hebben ook zo'n weegschaal en ik weeg daar minder dan hier thuis dus prima apparaat haha. Goede keuze hoor!

 5. Hebben ook net weer een nieuwe gekocht wel een digitale omdat ze geen ouderwetse hadden. maar ook hier continu struggles met error. Hopelijk houdt deze het wel langer vol

 6. Een oranje analoge weegschaal, ooit oud gekregen!
  Ik weet dat hij ruim 2 kg te weinig weegt, doch wegen is voor mij om mijn gewicht in de gaten te houden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder