Nieuwe rok + vestje

nieuwe rok vestje

Dankzij de huidige mode koop ik nog maar weinig nieuwe kleding. Zelden is de kleding naar mijn smaak, wat eigenlijk heel goed is. Zo kom ik amper in de verleiding. Maar op Black Friday* kocht ik voor 14,95 een rok bij Bonprix, en op maandag bij We Fashion een geel vestje.

Ik draag er een simpel donkerblauw t-shirt onder, dat ik ooit voor 4,50 bij de H&M kocht. De laarzen kocht ik geloof ik 3 jaar geleden.

Verzendkosten

De rok kostte 14,95, en het vestje was in de aanbieding voor 19,99. Daar kwam aan verzendkosten 3,99 (We Fashion) + 4,95 (Bonprix) bij. In totaal betaalde ik dus 44,82 voor een rok en vestje. Ik ben er helemaal blij mee, want ik weet uit ervaring dat ik dit type kleding eindeloos lang draag.

Het zit lekker, ademt en is handig.

Wat wil een gemakzuchtig mens nog meer ; )

Zie ook mijn post over Vestjes, als het ultieme basis kledingstuk!

Hoeveel vestjes heb jij?

*De rok kost nu inderdaad weer 5 euro meer! Dat vind ik fijn, want anders zou ik het idee hebben dat ik niet echt een voordeeltje had binnengeharkt door die dag te kopen!

Similar Posts

17 Comments

 1. Wat een leuk setje! Heerlijk als je het zo in de aanbieding kan kopen hé? Geeft je een goed gevoel als je achteraf ziet dat je een goede deal heb gescoord.

 2. Hoi Nicole,

  jij ziet er altijd leuk uit!
  Ik heb Black Friday geboycot... en dat was nog een stuk goedkoper!!

  Heb, denk ik 16 vestjes.... Heerlijk! Maar genoeg dus...

  Groetje van Marlou

  .

 3. Helemaal mijn smaak ook! Ik koop veel bij de Kringloop (ik heb heel veel geduld en ben een goede vinder) en een tijdje kocht ik veel van King Louie en Tante Betsy enzo op Marktplaats of in de aanbieding. Inmiddels heb ik daar genoeg van om ruimschoots te combineren met al mijn andere kleren en soms raak je ook een beetje uitgekeken en is je smaak wat anders. Mijn kast is nu vol en ik merk dat ik gewoon geen zin heb om iets te kopen, ik kan nog flink vooruit met combinaties maken. Toch is af en toe iets anders gewoon fijn. En vestjes zijn altijd goed, want die maken een outfit lekker áf. Ik heb denk ik wel 20 tot 30 vestjes als ik ze allemaal opzoek, jasjes en vestjes. Ze hangen ook grotendeels in mijn man zijn hangkast (die klaagt wel eens dat hij daardoor te weinig ruimte heeft voor zijn 5 jasjes :) Misschien moet ik ook maar eens weer dingen naar de kringloop doen haha.

  1. Vestjes zijn ideaal inderdaad Soek. King Louis en Tante Betsy vind ik ook bijzonder leuk. Alleen vind ik de jurkjen van King Louis soms wat te strak op de buik. Tante Betsy bewonder ik hevig, maar vind ik nogal duur.

   Maar als je het tweedehands kunt vinden is dat natuurlijk niet zo'n punt.

 4. Ik had die rok ook gezien op BP maar zag hem daar als midi-rok, zo wordt ie ook genoemd,
  en hij valt op de foto's daar net onder de knie.
  Omdat ik dat te kort vond heb ik die laten zitten. Maar bij jou valt ie veel langer, lijkt het, is dat ook zo?
  Valt hij bij jou op de enkel?
  Wat een groot verschil, eigenlijk...
  Esje

  1. Ik snap wat je bedoelt Esje. Voor mij is dat juist een voordeel: vaak zijn rokken bij mij erg lang, en dat vind ik lastig. Daarom vond ik midi handig. Deze valt geloof ik iets boven de enkel bij mij. Hij is dus niet zo kort als op de foto bij Bonprix. Ik ben 1 meter 70 overigens.

   N.B. Ik kocht deze rok ook nog eens in maat 44-46 terwijl ik maat 40 heb. Maar maat 40 vond ik te strak zitten en ik draag mijn rokken vaak wat lager in de taille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.