Reacties

Nieuwe profielfoto op Huisvlijt en social media — 42 reacties

 1. Wat een leuke foto. Tof dat je kinderen je daarbij geholpen hebben.
  Zij die laarzen op de nieuwe foto nog dezelfde van zeven jaar geleden, op je "oude" profielfoto?
  Dan zien ze er nog goed uit!

 2. Als ik heel eerlijk ben, zie ik niet echt verschil tussen de oude en nieuwe foto!
  Beiden stralen "jou" uit, maar als tuinliefhebber vind ik de oude foto wat mooier en geeft misschien beter jouw (jullie) keuze weer om in "buitengebied" te wonen.

  Maar laat je niet beïnvloeden door mijn mening, als jij je beter voelt met de nieuwe foto is het ook goed, het blijft "jij" ;)

  Ik vind je een leuk mens en het is slechts zelden, dat ik reageer op een weblog en ook niet ieder onderwerp op jouw weblog spreekt me aan of heb ik iets op te zeggen, maar je bent wel zo ongeveer de enige, waarop ik reageer en dat wil al heel wat zeggen...

  Als jouw nieuwe foto jou bevalt, zou ik zeggen, houden zo en je oren niet teveel laten afhangen van wat anderen ervan vinden ;)

  Groetjes Lily

  • Je hebt wel een punt over het ontbreken van 'buiten' inderdaad! De reden is eigenlijk zo simpel dat het buiten te koud was om zonder dikke jas foto's te maken : )

   Fijn om te horen dat je Huisvlijt graag bezoekt.

 3. Eerlijk gezegd vind ik totaal niet dat de tand des tijds aan jou geknaagd heeft...... Ik vind niet dat je kan zeggen dat er 7 jaar zit tussen beide foto's. Je ziet er nog even knap en jong uit.

 4. Ik vond die andere foto leuker eigenlijk... Spontaner en lekker buiten en niet zo zwart/wit...
  Maar de tand des tijds heb je super "overleeft". Je ziet er naar mijn idee nog precies hetzelfde uit!

 5. Je ziet er helemaal niet ouder uit op deze foto. eerder jonger ! Je haar lijkt donkerder maar dat komt misschien omdat dit een zwartwit foto is.
  Ja, de foto klopt wel van het beeld wat ik bij Huisvlijt heb, hoewel de eerdere foto iets beter klopte, Beetje fleuriger :-)..

 6. Ik vind het een hele leuke foto, zeker dat roze in een zwart-wit foto! Ik ken je niet, maar aan deze foto zie ik dat je veel plezier hebt in je site, je een vrolijk en vriendelijk persoon bent en wel houdt van een beetje gekkigheid, of zie ik dat helemaal verkeerd? :)
  Groetjes, Monique

 7. Ik vind 'm tof! Echt heel leuk geworden.
  De oude was weliswaar vertrouwd en herkenbaar, maar wel aan vervanging toe.
  Dat de roze laarzen op de nieuwe foto terugkeren is best subtiel gedaan eigenlijk. Niet alleen technisch (ik doe het je zoon nog niet 1-2-3 na :-)) maar ook dat ze als element van de oude foto terugkeren op de nieuwe.
  Nu ben je weer helemaal van deze tijd!

 8. Ik zag hem voorbij komen ja! Ik vind 'm leuk, vooral met die laarzen zo uitgelicht. En je lacht er zo mooi op! Maar net als anderen al zeggen vond ik de vorige net wat 'sprekender' omdat hij buiten was. Toch best een gedoe hè, zo'n profielfoto. Voordat ik wist wat ik wilde (en dat ook enigszins voor elkaar kreeg)...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder