Nieuwe profielfoto op Huisvlijt en social media

Nicole Orriëns

Het was een paar jaar geleden eigenlijk al tijd voor een nieuwe profielfoto.

Oude profielfoto was 7 jaar oud

De profielfoto die ik had dateerde namelijk uit 2010. Met andere woorden: hij was zeven jaar oud. En hoewel ik graag zou beweren dat ik nog even fris en fruitig ben als 7 jaar geleden, knaagt de tand des tijds ook aan mij.

Nicole Orriëns
Vorige profielfoto. 2010-2017

En dan val je in het echt zo tegen in vergelijking met je profielfoto!

Vandaar dat ik dus al een paar jaar vond dat ik een nieuwe foto op mijn blog en social media moest zetten.

Maar ja, welke dan?!

Mijn oude profielfoto werd destijds door een fotograaf van de Libelle gemaakt, nadat ik zorgvuldig was opgemaakt door hun visagiste. Dus ik vond het lastig om zo’n goede foto afscheid te nemen.

Nieuwe foto gemaakt met behulp van mijn jongste dochter

Gelukkig kwam mijn jongste dochter me te hulp. Zij maakte me een beetje op, en nam een héleboel foto’s. Daarvan koos ik er eentje als mijn nieuwe profielfoto.

Ik vond het daarbij belangrijk dat de profielfoto een goede weergave was van zowel mij, als Huisvlijt.

Mijn oudste zoon heeft me geholpen mijn mooie roze cowboy laarzen roze te houden, in een overigens zwart wit foto.

En nu ben ik helemaal blij met mijn nieuwe profielfoto.

Want dat ben ik!

Klopt de nieuwe profielfoto met het beeld dat jij van Huisvlijt hebt?

Similar Posts

42 Comments

 1. Wat een leuke foto. Tof dat je kinderen je daarbij geholpen hebben.
  Zij die laarzen op de nieuwe foto nog dezelfde van zeven jaar geleden, op je “oude” profielfoto?
  Dan zien ze er nog goed uit!

 2. Als ik heel eerlijk ben, zie ik niet echt verschil tussen de oude en nieuwe foto!
  Beiden stralen “jou” uit, maar als tuinliefhebber vind ik de oude foto wat mooier en geeft misschien beter jouw (jullie) keuze weer om in “buitengebied” te wonen.

  Maar laat je niet beïnvloeden door mijn mening, als jij je beter voelt met de nieuwe foto is het ook goed, het blijft “jij” ;)

  Ik vind je een leuk mens en het is slechts zelden, dat ik reageer op een weblog en ook niet ieder onderwerp op jouw weblog spreekt me aan of heb ik iets op te zeggen, maar je bent wel zo ongeveer de enige, waarop ik reageer en dat wil al heel wat zeggen…

  Als jouw nieuwe foto jou bevalt, zou ik zeggen, houden zo en je oren niet teveel laten afhangen van wat anderen ervan vinden ;)

  Groetjes Lily

  1. Je hebt wel een punt over het ontbreken van ‘buiten’ inderdaad! De reden is eigenlijk zo simpel dat het buiten te koud was om zonder dikke jas foto’s te maken : )

   Fijn om te horen dat je Huisvlijt graag bezoekt.

 3. Eerlijk gezegd vind ik totaal niet dat de tand des tijds aan jou geknaagd heeft…… Ik vind niet dat je kan zeggen dat er 7 jaar zit tussen beide foto’s. Je ziet er nog even knap en jong uit.

 4. Ik vond die andere foto leuker eigenlijk… Spontaner en lekker buiten en niet zo zwart/wit…
  Maar de tand des tijds heb je super “overleeft”. Je ziet er naar mijn idee nog precies hetzelfde uit!

 5. Ik vind het een prachtige foto. Een leuk vrouwtje met hippe boots. En ja: zo’n vrouwtje zie ik ook wel voor me, áchter huisvlijt!! Wees blij ermee!!

 6. Het is een hele mooie foto vind ik en wat zie je er jong uit. Wel handig dat je grote kinderen hebt die je geholpen hebben met de foto. Ze hebben dat heel goed gedaan.

 7. Leuke foto!
  Je post vaker foto’s van jezelf en zoveel ben je nu ook weer niet veranderd in die zeven jaar :-)

 8. Je ziet er helemaal niet ouder uit op deze foto. eerder jonger ! Je haar lijkt donkerder maar dat komt misschien omdat dit een zwartwit foto is.
  Ja, de foto klopt wel van het beeld wat ik bij Huisvlijt heb, hoewel de eerdere foto iets beter klopte, Beetje fleuriger :-)..

 9. Ik vind het een hele leuke foto, zeker dat roze in een zwart-wit foto! Ik ken je niet, maar aan deze foto zie ik dat je veel plezier hebt in je site, je een vrolijk en vriendelijk persoon bent en wel houdt van een beetje gekkigheid, of zie ik dat helemaal verkeerd? :)
  Groetjes, Monique

 10. Ik vind ‘m tof! Echt heel leuk geworden.
  De oude was weliswaar vertrouwd en herkenbaar, maar wel aan vervanging toe.
  Dat de roze laarzen op de nieuwe foto terugkeren is best subtiel gedaan eigenlijk. Niet alleen technisch (ik doe het je zoon nog niet 1-2-3 na :-)) maar ook dat ze als element van de oude foto terugkeren op de nieuwe.
  Nu ben je weer helemaal van deze tijd!

 11. Ik zag hem voorbij komen ja! Ik vind ‘m leuk, vooral met die laarzen zo uitgelicht. En je lacht er zo mooi op! Maar net als anderen al zeggen vond ik de vorige net wat ‘sprekender’ omdat hij buiten was. Toch best een gedoe hè, zo’n profielfoto. Voordat ik wist wat ik wilde (en dat ook enigszins voor elkaar kreeg)…

 12. Heb je echt niet stiekum een binnenfoto gebruikt die toe op diezelfde middag is gemaakt? Dezelfde laarzen, hetzelfde kapsel, even jong. Ik zie geen tand des tijds. Mooie foto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.