Nieuwe nachtpon

nachtpon Zeeman zomer

Bij de Hema zag ik een mooie grijze nachtpon. Maar hij kostte 15,-. Ik besloot daarom eerst eens bij de Zeeman te kijken, of ik daar niet een goedkopere versie kon vinden.

En warempel! Niet alleen vond ik een nachtpon voor minder dan de helft van de nachtpon van de Hema, ik vond hem ook nog eens leuker! De versie van de Zeeman heeft onderaan een kokette ruche : )

Verder voldoet hij aan al mijn criteria voor prettig nachtgoed: katoen, zit lekker los en no-nonsense kleur en model.

Ik houd van simpel nachtgoed, maar een klein beetje vrouwelijkheid vind ik wel leuk.

Wat draag jij 's nachts?

Similar Posts

14 Comments

  1. Heerlijke luchtige nachtjapon lijkt me! Goeie tip want ik kan ook zeker wel wat nieuws gebruiken. Ik slaap in de zomer eigenlijk altijd in oude hemdjes en een korte sportbroek, hahaha. Lekker charming ;-)

  2. In de winter, als het echt koud is, dan draag ik een flanellen pyjama. Is het minder koud dan wordt het een pyjama van tricotstof en nu het warm is draag ik een t-shirt. Het is allemaal niet echt zinnenprikkelend...

  3. Ik droeg jaren lang pyjamas van de Ulla popken..best wel aan de prijs maar sliepen het best. Nu kocht ik er van de week 1 bij de c en a..12,50 euro...dat was een fractie van wat ik er eerder voor betaalde!

  4. Gewoon niks dragen is het goedkoopst, het makkelijkst, het warmst in de winter, het koelst in de zomer en het beste voor je relatie :)

  5. Leuke nachtpon, al zou bij mij die bovenkant niet werken. Ik vind dat niet fijn zitten.
    Nu met de warmte draag ik meestal een shirt die ik niet meer leuk vind voor overdag, en ik heb twee heel leuke nachthemden vorig jaar gekregen.

  6. niets, of zon' shortje met een bloesje erbij, heb er net eentje gekocht in de Lidl, voor 9,99. Blauwgrijs met aan de pijpjes en rond hals en armuitsnijdingen een wit broderietje :) 100 % katoen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.