Reacties

Nieuwe nachtpon — 14 reacties

  1. Heerlijke luchtige nachtjapon lijkt me! Goeie tip want ik kan ook zeker wel wat nieuws gebruiken. Ik slaap in de zomer eigenlijk altijd in oude hemdjes en een korte sportbroek, hahaha. Lekker charming ;-)

  2. In de winter, als het echt koud is, dan draag ik een flanellen pyjama. Is het minder koud dan wordt het een pyjama van tricotstof en nu het warm is draag ik een t-shirt. Het is allemaal niet echt zinnenprikkelend...

  3. Ik droeg jaren lang pyjamas van de Ulla popken..best wel aan de prijs maar sliepen het best. Nu kocht ik er van de week 1 bij de c en a..12,50 euro...dat was een fractie van wat ik er eerder voor betaalde!

  4. Gewoon niks dragen is het goedkoopst, het makkelijkst, het warmst in de winter, het koelst in de zomer en het beste voor je relatie :)

  5. Leuke nachtpon, al zou bij mij die bovenkant niet werken. Ik vind dat niet fijn zitten.
    Nu met de warmte draag ik meestal een shirt die ik niet meer leuk vind voor overdag, en ik heb twee heel leuke nachthemden vorig jaar gekregen.

  6. niets, of zon' shortje met een bloesje erbij, heb er net eentje gekocht in de Lidl, voor 9,99. Blauwgrijs met aan de pijpjes en rond hals en armuitsnijdingen een wit broderietje :) 100 % katoen :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder