Netflix tip: You me and her (ook op youtube)

you me and her

Soms staan er op Netflix series waarvan ik denk: 'Die ga ik ééécht niet kijken! Blegh!'

Dat had ik met You me and her.

Die serie gaat namelijk over het echtpaar Jack en Emma dat een derde in hun huwelijk haalt, twentysomething Izzy. Dat is een uitgangspunt waar ik niks mee heb. Ik houd van liefde en monogamie.

You me and her: herkenbaar kijkje in het leven van getrouwde dertigers

Maar ik had echt niks anders om te kijken. Dus zuchtend besloot ik om Me you and her één minuut de kans  te geven om mijn aandacht te vangen. Tot mijn verrassing bleek het een leuke en originele serie waarin goed geacteerd wordt. Je moet even langs dat polyamorie gedoe kijken, maar dan zitten er heel veel leuke en herkenbare dingen in.

Zoals hoe een relatie zich ontwikkelt als je al langer bij elkaar bent.

Waar Izzy bijvoorbeeld nog een hip studentikoos leven leidt, zetten Jack en Emma samen de rolcontainers aan de weg. Ik moest ook lachen om de buren van Jack en Emma die zich zorgen maken dat ze niet meer 'cool' zijn. Daarom besluiten ze een sextape te maken. Carmen (de buurvrouw) heeft bij hun 'sexy scène' een paar van die plastic huishoud handschoenen aan. En Dave (de buurman) vraagt zich af wat 'zijn motivatie' is in hun film.

De trailer van You me and her

You me and her: wisselende kritieken

De serie is niet onverdeeld enthousiast ontvangen. Een belangrijke reden is het onderwerp: polyamorie. Mij spreekt dit ook niet aan, en ik heb Me you and her ondanks dit uitgangspunt gekeken. Dat zegt dus wel wat over de manier van acteren en de herkenbare situaties.

Mijn minpunten

Minder herkenbaar en leuk vond ik dat Jack, Emma en Izzy zo wat elke avond blowen en ontzettend veel alchohol drinken. Ook de sex scènes tussen de drie hadden van mij niet gehoeven. Verder zijn sommige scènes een beetje overdreven.

Mijn conclusie over You me and her

Ondanks het uitgangspunt, waar je denk ik van moet houden, is You me and her een sympathieke serie over het dagelijks leven van getrouwde stellen in suburbia.

Dus ik zou zeggen: Geef deze serie een kans. Wellicht word je net als ik prettig verrast.

En als je houdt van driehoeksverhoudingen en polyamorie, dan is het natuurlijk helemaal een leuke serie voor je!

Haal het maximale uit je Netflix account met deze Netflix tips!

N.B. De serie te zien op Netflix en ook op Youtube!

Similar Posts

55 Comments

 1. Wat leuk dat je zo'n review hebt gemaakt van een serie. Deze trekt mij nog niet echt maar misschien moet ik het toch maar eens een minuutje de kans geven ;)

 2. Ik moet eerlijk zeggen dat het mij niet zo trok toen ik hem voorbij zag komen. Maar goed, misschien toch maar eens een tweede kans geven!

 3. Een van mijn vriendinnen kijkt deze serie en zij vindt hem helemaal geweldig! Ikzelf vind het denk ik niet zo. Beetje gek en opvallend is trouwens dat overal in de officiele dingen van de serie 'You Me Her' staat en dat jij 'Me You and Her' schrijft.

  1. Aargh, ik haal soms dingen door elkaar. Mijn kinderen lachen me altijd uit om hoe ik titels van flims vermink.

   Ik snap je vriendin dus heel goed dat ze de serie leuk vindt.

 4. Geen Netflix hier. Maar zou ook niet mijn keus zijn om naar te kijken. Meestal als je denkt dat het niks is valt het vaak nog wel mee.. .

 5. Had het op Netflix al voorbij zien komen, maar nog niet gekeken. Bedankt voor de tip ik weet dus wat ik vanavond ga doen (aangezien er tegenwoordig toch amper nog wat leuks op tv is) x

  1. Better Call Saul hebben wij gisteravond afgekeken. Het is een totaal ander soort serie. Maar wat ze gemeenschappelijk hebben is dat ze beiden origineel zijn en goed geacteerd. Niet van dat standaard werk.

 6. Ik kijk zelf eigenlijk totaal geen series, ik wil graag altijd een einde ergens van zien en dat lukt met een serie meestal niet (dan moet ik weer wachten op volgende afleveringen, dat is niets voor mij). Wel goed trouwens dat je het een minuutje gegeven hebt, zo kan je mening toch veranderen.

 7. Ik heb inderdaad ook wel zien staan Helaas heb ik de laatste tijd maar weinig tijd om een serie te kijken. Misschien komt het er in de vakantie nog eens van

 8. Ik had eigenlijk nog helemaal niet van deze serie gehoord, maar na jouw review ga ik het zeker een kans geven. En handig dat hij ook via YouTube te bekijken is. ;)

 9. hmm - maar als er niks leuks is, dan kun je toch ook de tv of de laptop uit doen ;-)
  ik ben maar weer begonnen met lezen, dat kan buiten :-)

 10. Ik was even door mijn series heen en heb toen deze een kans gegeven. Leuk voor gebrek aan beter vind ik zelf. Ik zou de serie niet snel aanbevelen als in deze moet je gezien hebben.

 11. Thnks voor de handige review!! Wij zijn nu andere series aan het volgen, maar wie weet ga ik deze ook nog eens checken. In elk geval geen serie met een standaard onderwerp wat je dagelijks in je leven tegen komt! ;-)

 12. Wat een heerlijke eerlijke recensie. Ik heb nog een hele lijst aan series. Maar door jouw recensie ga ik deze misschien toch eens proberen!

 13. Ik had hem niet voorbij zien komen op Netflix. Mijn man en ik zijn bezig met het eerste seizoen van The 100. Boeiende serie, al moest ik er even in komen en niet wist of ik de serie wilde blijven kijken. Hiervoor hebben we alle afleveringen van Marco Polo gekeken. Jammer dat er niet meer van gemaakt worden. The Last Kingdom vonden we ook mooi en ik hoop dat het tweede seizoen snel komt. In andere landen was hij al te zien. Mijn man en ik hebben nogal een verschillende smaak wat betreft films, gelukkig kunnen we elkaar beter vinden bij series. Gezellig om 's avonds samen een aflevering te kijken.
  Vorig jaar keken we Reign, maar het nieuwsre seizoen kon ons allebei niet boeien.

 14. Hahah! Heel herkenbaar. Ik dacht eerst neeee ik ga dit nooit kijken, maar ben nu een beetje verslaafd geworden aan de serie. Ik herken me ook echt niet in het overmatige drank en drugsgebruik.. Dat had van mij zeker een tandje minder gemogen.

 15. Hm...dit lijkt me geen serie voor mij. Het concept pakt me niet. Maar misschien als ik het ga kijken dat ik het wel helemaal mis heb natuurlijk :P

 16. Ik had er nog niet van gehoord en eerlijk gezegd trekt het mij ook niet echt maar ben nu door jouw verhaal wel nieuwsgierig geworden en inderdaad, soms moet je iets een kans geven.. haha!

 17. Ik heb jammer genoeg geen netflix anders zou ik deze serie kijken. Het spreekt mij eigenlijk wel aan en ben vooral nieuwsgierig dan ook.

 18. Het leek mij ook niet echt een serie die ik snel zou gaan kijken.. Toch een kans gegeven en ik vind hem echt heel grappig en leuk ! :)

 19. Ik ben een paar maanden terug begonnen met deze serie, maar hij hield me helaas niet geboeid dus ik ben er vrij snel mee gestopt. Misschien pak ik 'm binnenkort weer eens op! Ik heb vaak met series dat ze me in het begin niet echt boeien, maar als ik inmiddels halverwege een seizoen ben dan kan ik niet meer stoppen met kijken. Gek is dat eigenlijk :').

  1. Bij Netflix hebben ze een heuse lijst waarop staat vanaf welke aflevering mensen 'verslaafd' raken aan een serie Mylou. En dat is bij elke serie weer anders.

 20. Ik kijk nooit series, ik heb er geen geduld voor en vind het echt te langdradig vaak. Ik ga deze eens proberen, misschien vind ik dit wel leuk :)

 21. Wat leuk dat je een review hebt geschreven over een serie. Ik heb de serie nog nooit gezien,is mijn echter ook nog niet opgevallen. Misschien na mijn lijstje met te kijken series een kans geven

 22. Heb de serie inderdaad voorbij zien komen op Netflix. Het trok mij ook niet direct, maar misschien een keertje als ik even tijd heb geef ik het een kans.

  1. Nee, mij dus ook niet. Maar ik zou zeggen: probeer het 10 minuten en als je het dan nog niks vindt haak je af. Zelf was ik in die 10 minuten geïnteresseerd geraakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.