Reacties

Mijn mooiste puzzelmoment — 27 reacties

  1. Leuke zoon. Ik bewonder je om je geduld, hoor. Ik heb het wel eens geprobeerd, maar het glazuur sprong van mijn kiezen van het knarsen. Ik werd er heel erg stressig van. Tja, wat is zinvol? Heel weinig eigenlijk. Het gaat er maar om dat je je amuseert en dat je in ieder geval geen oude dametjes loopt te beroven. ;-)

  2. Wat een mooi moment! Even lekker onthaasten en samen met je zoon puzzelen. Ik ben er door geraakt.
    Nu ik dit lees moet ik ineens weer denken aan een man - hij is inmiddels overleden - die dol was op legpuzzels. Het bijzondere aan zijn hobby was voor hem, dat hij blind was. De buitenrand van de puzzelrand werd voor hem gelegd. Daarna kon hij ondanks zijn blindheid de puzzel helemaal af maken. Ik heb dat altijd heel bijzonder gevonden en ik heb geen idee hoe hij het voor elkaar kreeg.

    Geniet van deze mooie momentjes met je zoon!

    • Dankje voor het delen van je mooie herinnering Jo. Wat knap van je man dat hij ondanks zijn blindheid toch een puzzel in elkaar kon zetten zeg! Heel bijzonder.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder