Mijn favoriete bemoediging

bemoediging
Bron: Youtube

Tegenwoordig zweet ik me twee keer per week helemaal gek door crosstraining te doen aan de hand van een youtube work-out filmpje.

Eén van mijn favoriete sportjuffen is Jeanette Jenkins. Ik vind haar grappig, en ze moedigt goed aan. Hier onder 1 van mijn favoriete bemoedigingen van haar:

‘Don’t worry, you got this! You got this honey.’

Want dan denk ik: ‘Ja inderdaad! Ik kan dit!’

Kun jij wel wat bemoediging gebruiken? Klik dan op play!

In onderstaand filmpje hoor je het haar zeggen. Ik heb hem zo geknipt dat als je op play drukt je haar bemoediging meteen hoort!

Wat helpt jou? Wat zijn voor jouw bemoedigende woorden?

Similar Posts

9 Comments

  1. Leuke aanmoediging :-)

    Van kreten als ‘je kunt dit’ raak ik altijd in protest. ‘Het wordt steeds makkelijker’ of ‘met iedere stap werk je aan een betere gezondheid’ werkt voor mij beter.

  2. Deze workout gaat me echt niet lukken. Maakt niet uit welke aanmoediging.
    Mijn beste aanmoediging is wanneer ik makkelijk loop of makkelijk de trap op kan. Als mijn lijf het doet, loop ik echt vaker de trappen op.

  3. Ik sport tegenwoordig 2x per week. De les van maandag wordt ook gegeven voor zo’n vrolijk type. Elke maandagochtend word ik wakker met een vrolijke “Goedemorgen aapje” van haar. Net op het punt dat je denkt; “deze maandag ga ik echt heel gezond leven deze week” en roep dan enthousiast “ik ben er bij vanavond” en dan kun je niet meer terug :)

  4. Zeker een motiverend filmpje. MIjn motivatie is om me gezond te voelen, telkens als ik aan het sporten ben dan voel ik dat en zeker ook dagen erna. Omdat ik veel zit voor mijn werk zijn rug oefeningen erg belangrijk. Als ik een paar dagen niet ga, dan merk ik het gelijk.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.