Reacties

Mijn favoriete bemoediging — 9 reacties

  1. Deze workout gaat me echt niet lukken. Maakt niet uit welke aanmoediging.
    Mijn beste aanmoediging is wanneer ik makkelijk loop of makkelijk de trap op kan. Als mijn lijf het doet, loop ik echt vaker de trappen op.

  2. Ik sport tegenwoordig 2x per week. De les van maandag wordt ook gegeven voor zo'n vrolijk type. Elke maandagochtend word ik wakker met een vrolijke "Goedemorgen aapje" van haar. Net op het punt dat je denkt; "deze maandag ga ik echt heel gezond leven deze week" en roep dan enthousiast "ik ben er bij vanavond" en dan kun je niet meer terug :)

  3. Zeker een motiverend filmpje. MIjn motivatie is om me gezond te voelen, telkens als ik aan het sporten ben dan voel ik dat en zeker ook dagen erna. Omdat ik veel zit voor mijn werk zijn rug oefeningen erg belangrijk. Als ik een paar dagen niet ga, dan merk ik het gelijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder