Reacties

Met een dekentje en een 'trashy romance novel' op de bank — 20 reacties

 1. Beterschap!
  Jullie boekenkasten zien eruit als die van ons 30 jaar geleden! Inmiddel praktisch alle boeken (behalve die van de dochters en de wetenschappelijke) weggegeven!

 2. Beterschap!
  Ja, soms ontkom je er niet aan. Hier helpen de zinkzuigtabletten van H en B meestal goed. Maar een paar maanden geleden waren we hier ook allevier verkouden en het was een rotvirus. Dacht je ervan af te zijn, kwam het weer terug.

 3. Beterschap gewenst!! En wat een prachtig gevulde boekenkast heb je!! Ik bewaarde ook altijd alles, maar in het kader van 2 keer verhuizen binnen paar jaar en toch beetje het minimalisme virus toch veel weggedaan...Ik heb nog 6 boeken die ik graag wil bewaren...
  Hoop dat je snel opknapt!

 4. Beterschap! En er is niets mis met trashy romance novels op zijn tijd, hoor. Ik heb mezelf er eentje beloofd als ik het boek waarin ik nu bezig ben uit heb, want dat is een vrij taaie (geinspireerd door een paar boekbloggers lees ik Oorlog en vrede van Tolstoj).

 5. Beterschap! En heel herkenbaar. Hier waren H. en Mila in het begin van november geveld door de buikgriep. Ik bleef braaf iedere keer (!) als ze het toilet hadden gebruikt braaf het toilet schoonmaken. In de ijdele hoop dat het mij niet zou overkomen. Helaas. En we volgden elkaar op met aansluitend een zware verkoudheid. Weer buikloop en sinds kort hebben we alledrie weer een dikke keel. Zucht. Het zal wel aan de novembermaand liggen.

  • Ja, balen is dat hè?! Je doet je best, maar vaak ga je uiteindelijk als moeder toch ook onderuit. Ik huiver voor die buikgriep. Hopelijk krijgen we die hier niet.

   Beterschap gewenst!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>