Met een dekentje en een ‘trashy romance novel’ op de bank

Ik ben bereid één keer per jaar flink verkouden te zijn. En dat ben ik dit jaar al een keer geweest.

Maar blijkbaar heeft mijn lichaam het memo gemist, want nadat de kinderen en mijn man anderhalve week liepen te proesten en hoesten, besloot mijn lijf dat het tijd was om ook mee te doen.

Ik probeerde het onheil nog af te wenden met een overdosis Vitamine C, Zink en Echinaforce uit 2017:

verkoudheid

Maar het mocht niet baten. Met dit als resultaat:

Verkouden

Ik zou graag beweren dat ik Shakespeare lig te lezen, maar de waarheid is dat er een trashy romance novel schuil gaat achter mijn Kobo eReader. Een genre dat ik recent heb herontdekt dankzij Koreaanse drama’s. Het is geen genre waarmee je voor de dag kunt komen op feesten en partijen, maar in mijn verdediging: ik schrijf er wel intelligente reviews over op mijn boekenblog.

Maar morgen wil ik beter zijn.

verkouden

Similar Posts

20 Comments

 1. Beterschap!
  Jullie boekenkasten zien eruit als die van ons 30 jaar geleden! Inmiddel praktisch alle boeken (behalve die van de dochters en de wetenschappelijke) weggegeven!

 2. Beterschap!
  Ja, soms ontkom je er niet aan. Hier helpen de zinkzuigtabletten van H en B meestal goed. Maar een paar maanden geleden waren we hier ook allevier verkouden en het was een rotvirus. Dacht je ervan af te zijn, kwam het weer terug.

 3. Hier twee zieke dochters. Beterschap en lekker genieten van je trashy verhalen. Shakespeare loopt niet weg ;-)

 4. Beterschap gewenst!! En wat een prachtig gevulde boekenkast heb je!! Ik bewaarde ook altijd alles, maar in het kader van 2 keer verhuizen binnen paar jaar en toch beetje het minimalisme virus toch veel weggedaan…Ik heb nog 6 boeken die ik graag wil bewaren…
  Hoop dat je snel opknapt!

 5. Beterschap! En er is niets mis met trashy romance novels op zijn tijd, hoor. Ik heb mezelf er eentje beloofd als ik het boek waarin ik nu bezig ben uit heb, want dat is een vrij taaie (geinspireerd door een paar boekbloggers lees ik Oorlog en vrede van Tolstoj).

 6. Beterschap! En heel herkenbaar. Hier waren H. en Mila in het begin van november geveld door de buikgriep. Ik bleef braaf iedere keer (!) als ze het toilet hadden gebruikt braaf het toilet schoonmaken. In de ijdele hoop dat het mij niet zou overkomen. Helaas. En we volgden elkaar op met aansluitend een zware verkoudheid. Weer buikloop en sinds kort hebben we alledrie weer een dikke keel. Zucht. Het zal wel aan de novembermaand liggen.

  1. Ja, balen is dat hè?! Je doet je best, maar vaak ga je uiteindelijk als moeder toch ook onderuit. Ik huiver voor die buikgriep. Hopelijk krijgen we die hier niet.

   Beterschap gewenst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.