Made for love HBO serie: bijzonder en grappig

65343 PosterArt 666f7fbce8c130c5172be989b26fa521

Made for love is een ‘dark comedy’ HBO serie.

De serie gaat over Hazel. Ze is getrouwd met de succesvolle Byron Gogol, en het stel lijkt dolgelukkig.

Maar al snel kom je er als kijker achter, dat hun mooie huwelijk schone schijn is.

Tenminste, voor Hazel.

Byron is volgens mij best heel gelukkig!

Made for Love: waar gaat het over?

Byron is een enorm succesvolle programmeur en heeft een virtuele wereld gecreëerd waarin hij en Hazel leven. Alles in die wereld is perfect en mooi. Byron is echter een enorme control freak, en Hazel kan helemaal niet haar eigen keuzes maken.

Bovendien wil Byron voortdurend dat ze alles een ‘rating’ geeft. Zoals hun liefdesleven. Omdat Byron alles aan haar geeft wat ze maar wil, behalve dus keuzevrijheid, snapt hij niet wat haar probleem is. Ze heeft toch alles wat haar hartje begeert?

Hun dolfijn wijst haar de uitgang. Eh… wat?!

Als blijkt dat Byron een chip in haar hersenen heeft geïmplanteerd waarmee hij alles ziet wat zij ziet, wil Hazel er een eind aanmaken. Ze probeert zelfmoord te plegen in hun mooie zwembad, maar hun dolfijn (jazeker!) wijst haar hun uitgang uit de virtuele wereld van Byron.

Had ik al gezegd dat Made for love enigszins aburdistisch is?

Hazel vlucht naar haar vader, die samenwoont met zijn synthetische partner, oftewel sekspop. Bryon Gogol snapt er ondertussen helemaal niets van dat Hazel hem is gesmeerd en wil maar één ding: haar terug.

Trailer Made for love

Wat is er leuk aan Made for Love van HBO?

Made for Love is origineel, humoristisch en een soort waarschuwing voor de snel oprukkende techniek. Het is bijvoorbeeld vast geen toeval data Byron achternaam Gogol klinkt als Google!

Zowel Byron als Google weten meer van je dat je zou willen….

Het laat bovendien zien dat een perfecte wereld, zonder menselijkheid, uiteindelijk saai is en onaantrekkelijk. De afleveringen duren maar een kleine 30 minuten, dus je kijkt ze heel makkelijk.

Praktische informatie over Made for Love van HBO

Made for Love is te zien via HBO Max. Dat is vervelend, want dat betekent dat je op dit moment een VPN nodig hebt. Maar je kunt deze serie ook kijken via dopebox.net.

Er is een boek van!

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek Made for Love van Alissa Nutting:

8 Comments

  1. Dimario

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh