Leuk jasje met korting

Mijn jongste (bijna 14) zoon kleedt zich over het algemeen vrij netjes. Zo draagt hij graag een colbertje.

Vanochtend kocht ik in de uitverkoop Bij Cool Cat dit jersey jasje dat was afgeprijsd van 34,95 naar 10,-!

coolcat jasje
Hij is natuurlijk wel een kind van zijn vader. Dus Birkenstocks.

Hij draagt dit jasje soms ook als een soort tussenjas.

Similar Posts

15 Comments

  1. Prima combi die schoenen en dat jasje. Ik houd wel van jongelui die niet voor de laatste mode gaan maar een eigen smaak hebben/ontwikkelen.
    Mijn jongste twee meiden verschilden enorm. De ene was een wandelend kostschoolmeisje en later zo’n net secretaresse typetje, de andere was wild en liep het liefst in punk/zwart/kapotte kleren, liefst tweedehands en blote voeten.

  2. Uitverkooptijd. Tijd om je slag te slaan. Heerlijk. Je blogs gaan altijd over voordeeltjes. Zijn er wel eens echt dure aankopen geweest?

    Op mijn blog beperk ik me vaak tot de voordelige dingen, want dat past binnen de titel van mijn blog. Toch koop ik ook duur, mijn voeten eisen kwaliteit schoenen. Dat kost wat. Ik koop graag dure jassen. Die gaan lang mee. Maar ik ben ook te porren voor tweedehands kwaliteit. Alhoewel ik liever in de winkel koop.

    Met een moestuin en een noot, kom ik weinig meer in winkels.

    1. Daar zeg je me wat Consuminderen. Ik zal er eens op letten. Maar ik probeer in de regel niet te veel geld uit te geven. Hoeveel ik soms wel een uitzondering kan maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.