Laura Ashley blue/pink ditsy dress

laura ashley jurkje

Als ik hard gewerkt heb, mag ik van mezelf zo nu en dan een uitstapje maken naar ebay.co.uk. Daar kocht ik voor 10 Engelse ponden bovenstaand jersey jurkje. Vandaag kreeg ik bericht dat het op de post is gedaan.

Laura Ashley blue/pink ditsy dress: daarom

Het jurkje voldoet aan al mijn voorkeuren:

 • Jersey, dus zit lekker
 • Bloemetjes er op
 • Niet te kort
 • Niet te laag uitgesneden
 • Favoriet materiaal: viscose met elasthan

Nu maar hopen dat het leuk staat!

Wat vind jij van jurken?

Reacties op Laura Ashley blue/pink ditsy dress

 1. Wat een leuk jurkje!
  Ik heb nog nooit tweedehandskleding op ebay of ergens anders online gekocht. Met mijn lengte. Lange armen en een tenger bovenlijf, lange benen is het lastig om kleding te vinden die goed past. Ik heb een S als bovenmaat, maar vaak zijn mijn armen dan te lang. Neem ik een grotere maat dan zit het dus weer veel te wijd.
  Gisteren vond ik in een tweedehands modewinkel een mooie lange en donkerblauwe rok. Ik mocht hem voor de helft van de prijs (nu dus 7,50) maar helaas was de reden dat ze met de winkel ophoudt. Zo jammer!

 2. Wat een leuke jurk, zal vast heerlijk dragen, ook leuk met een vestje!
  Gezien je slanke lijn, is hij niet een maat te groot?
  Krijgen we een na-foto te zien?

  Ik ben dol op jurken,
  heb zelfs al 4 jaar een wandeljurk van nomad, klein mouwtje, a -lijn rok en over de knie, voor op hete wandeldagen!

  Leuk detail… komen we vorig jaar tijdens een wandeltocht mensen tegen welke met ons een gesprek aanknoopten, zegt die meneer op een geven moment… Mw, kunt u daar wel mee wandelen?

 3. Ik houd er wel van, vooral jersey inderdaad. Dat zit meestal hartstikke lekker. Wel moet je ze inderdaad aanzien. En qua model moet ik ook altijd opletten, er moet wel écht een goede taille in zitten.Lekk

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.