Laura ashley truitje via de Engelse eBay

Laura ashley truitje

Via de Engelse eBay1?ff3=1&pub=5575498407&toolid=10001&campid=5338524874&customid=&mpt=[CACHEBUSTER] kocht ik dit tweedehands roze truitje van Laura Ashley voor 10 Engelse ponden. Ik ben er heel blij mee!

Het heeft pofmouwtjes, en dankzij het touwtje bij de boezem krijg je een leuk rimpeleffect. En uiteraard is het van mijn lievelingsmateriaal: katoen met een beetje elasthan zodat de pasvorm er mooi in blijft.

Laura ashley truitje

Koop jij wel eens wat via eBay?

Similar Posts

7 Comments

  1. Wat een leuk truitje, het staat je beeldig!
    Kleding zou ik niet snel kopen via eBay, heb een lastige kleine maat dus als het dan niet past...?
    Ik heb wel al eerder andere dingen gekocht zoals tweedehandse stempels of een paar skeelers van een merk waar ik altijd dezelfde maat heb.

    1. Dat is inderdaad wel een nadeel aan kopen via eBay. Hoewel ik ook al wel eens wat terug heb kunnen sturen en mijn geld terugkreeg.

      Bij Laura Ashley weet ik welke maten ik moet hebben, dus dat gaat meestal wel goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.