Laarzen met bloemetjes, die laat je niet liggen!

pikolinos western laarzenZet ergens bloemetjes op, en ik vind het mooi.

Laatst was ik de Xenos, en betrapte ik mezelf er op dat ik iPad hoezen met bloemetjes bewonderde. En ik héb niet eens een iPad! Ik riep mezelf dus streng tot de orde, want het moet toch niet gekker worden.

Nu ik me bewust ben van mijn Bloemetjes Valkuil, gaat het wel beter. Als ik een mooie bloemetjes tas zie dan zeg ik streng tegen mezelf: ‘Je vindt die tas alleen maar zo mooi omdat er bloemetjes opstaan. Bij je bloemetjes rokken en jurken zou hij veel te bont staan.’

Soms zeg ik heel zinnige dingen, en ik heb dan ook al menige bloemetjestas niet gekocht.

Laarzen met bloemetjes

Maar zo nu en dan glipt er wel eens onder mijn radar door. Zoals deze cowboy laarzen die ik op een onbewaakt moment op ebay kocht.

Drie keer raden waarom ik er op viel.

pikolinos western laarzen

Zie ook Bloemetjes schoenen

 

16 Comments

  1. Grietje
  2. Heidi Sour
  3. Mirjam
  4. adrienne
  5. Yo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh