Laarzen met bloemetjes, die laat je niet liggen!

pikolinos western laarzenZet ergens bloemetjes op, en ik vind het mooi.

Laatst was ik de Xenos, en betrapte ik mezelf er op dat ik iPad hoezen met bloemetjes bewonderde. En ik héb niet eens een iPad! Ik riep mezelf dus streng tot de orde, want het moet toch niet gekker worden.

Nu ik me bewust ben van mijn Bloemetjes Valkuil, gaat het wel beter. Als ik een mooie bloemetjes tas zie dan zeg ik streng tegen mezelf: 'Je vindt die tas alleen maar zo mooi omdat er bloemetjes opstaan. Bij je bloemetjes rokken en jurken zou hij veel te bont staan.

Soms zeg ik heel zinnige dingen, en ik heb dan ook al menige bloemetjestas niet gekocht.

Laarzen met bloemetjes

Maar zo nu en dan glipt er wel eens onder mijn radar door. Zoals deze cowboy laarzen die ik op een onbewaakt moment op ebay kocht.

Drie keer raden waarom ik er op viel.

pikolinos western laarzen

Zie ook Bloemetjes schoenen

 

Vergelijkbare berichten

16 reacties

  1. jah gaaf zijn ze.
    Ik vind dat bv saaie dingen als stofzuigers ook enorm zouden opknappen van een hipper uiterlijk, bv bloempjes of andere motiefjes....we zouden pfhilips kunne mailen? ;-)

  2. Hihi, maar bloemetjes zijn ook leuk toch? ;) Lekker vrolijk! Mooie laarzen heb je gekocht! Misschien moet ik ook eens vaker op ebay kijken. (of eigenlijk niet, voor m'n portemonnee..)

  3. Ze zijn echt leuk en passen ook nog eens perfect om je been !!
    Zo heb ik een keer in een opwelling een roze gebloemde handveger en blik gekocht , ook hadden ze daar een tuinschaar en harkje in het roze met bloemen enne ook die heb ik mee genomen. Toch wordt ik er altijd weer blij van als ik ze zie liggen.
    Ik begrijp je dus wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.