Laarzen met bloemetjes, die laat je niet liggen!

Zet ergens bloemetjes op, en ik vind het mooi.

Laatst was ik de Xenos, en betrapte ik mezelf er op dat ik iPad hoezen met bloemetjes bewonderde. En ik héb niet eens een iPad! Ik riep mezelf dus streng tot de orde, want het moet toch niet gekker worden.

Nu ik me bewust ben van mijn Bloemetjes Valkuil, gaat het wel beter. Als ik een mooie bloemetjes tas zie dan zeg ik streng tegen mezelf: ‘Je vindt die tas alleen maar zo mooi omdat er bloemetjes opstaan. Bij je bloemetjes rokken en jurken zou hij veel te bont staan.’

Soms zeg ik heel zinnige dingen, en ik heb dan ook al menige bloemetjestas niet gekocht.

Maar zo nu en dan glipt er wel eens onder mijn radar door. Zoals deze cowboy laarzen die ik op een onbewaakt moment op ebay kocht.

Drie keer raden waarom ik er op viel.

pikolinos western laarzen

Similar Posts

16 Comments

 1. jah gaaf zijn ze.
  Ik vind dat bv saaie dingen als stofzuigers ook enorm zouden opknappen van een hipper uiterlijk, bv bloempjes of andere motiefjes….we zouden pfhilips kunne mailen? ;-)

 2. Hihi, maar bloemetjes zijn ook leuk toch? ;) Lekker vrolijk! Mooie laarzen heb je gekocht! Misschien moet ik ook eens vaker op ebay kijken. (of eigenlijk niet, voor m’n portemonnee..)

 3. Het zijn maar een paar bloemetjes, wie ziet die nu?
  Ik heb geen zwak voor bloemetjespatronen. Je kunt me blij maken met Hortensia’s en andere mooie bloemen. Liefst een beetje wilde bloemen.

 4. Ze zijn echt leuk en passen ook nog eens perfect om je been !!
  Zo heb ik een keer in een opwelling een roze gebloemde handveger en blik gekocht , ook hadden ze daar een tuinschaar en harkje in het roze met bloemen enne ook die heb ik mee genomen. Toch wordt ik er altijd weer blij van als ik ze zie liggen.
  Ik begrijp je dus wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.