Kringloopvondst tafeltje

Kringloopvondst tafeltje

Op dezelfde dag dat ik mijn prachtige ; ) tuinkabouter kocht, nam ik bij de kringloopwinkel ook dit mooie tafeltje mee voor in de woonkamer bij de houtkachel.

Kringloopvondst

Ik had een soortgelijk tafeltje staan, dat ik voor de periode van de lente en zomer nu even heb opgeborgen. In de herfst en winter zet ik die weer neer. Zo woon ik mooi met de seizoenen : )

Similar Posts

26 Comments

 1. Het is niet echt mijn smaak. Maar ik vind ‘m ergens toch wel mooi. Omdat-ie me doet denken aan mijn slaapkamer, vroeger thuis. Mijn eerste grote meisjes-kamer. Ik had er een afgedankte linnenkast van mijn ouders staan. Daar zat ook zo’n soort tekening op. Ahhhhhh….

 2. De kringloop is toch zo fijn!!!
  Je weet nooit of je iets tegenkomt, altijd verrassend.
  Leuk hoor dat je deze vond. Veel plezier er mee

 3. een prachtig tafeltje, mooie schildering,helemaal mijn smaak en waarschijnlijk liefde op het eerste gezicht…voor jou,maar ook voor mij,veel plezier ermee.

 4. Zo grappig toch wat je allemaal bij de kringloop weg kan halen. Wat de een niks meer vind, kan de ander prachtig vinden en zo krijgt et toch een tweede bestemming.

 5. Jeetje wat een geluk. Ik ben toevallig deze week voor de allereerste keer in mijn leven in een kringloop winkel geweest. Voor mij ook meteen de laatste keer. Ik kan er echt niet goed tegen tussen zo’n chaotische indeling te lopen. Ik werd echt gek en ben nog net niet gillend naar buiten gegaan haha. Geen kringloopgelukjes hier voor mij helaas.

  1. Jammer Kelly. Nou kan dat ook aan de kringloopwinkel liggen. Sommige zijn heel chaotisch maar je het zeker ook winkels die keurig georganiseerd zijn.

 6. Leuk! Persoonlijk had ik ‘m nog mooier gevonden als het van donker hout geweest was. Dan had ik waarschijnljkk het tafeltje uit je huis gejat, haha!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.