Kringloopvondst: had ik deze al laten zien?

kringloopvondst kopje

Mijn keukenkast staat inmiddels aardig vol met kringloopvondsten van mooie kopjes met schoteltjes.

Dat maakt dat ik steeds kritischer kijk of ik een kopje zal meenemen.

Maar deze kwam met vlag en wimpel door mijn 'keuring'. Ik vind het een echt herfstkopje vanwege de kleuren.

Weer een stukje kringloopgeluk! Zie ook mijn Royal Albert kop en schotel!

Similar Posts

12 Comments

  1. Jeetje het ontroert me, mijn moeder had ooit ook zo'n. Zelfde stijl, zelfde kleuren, zelfde oortje - alleen andere bloemen. Helaas is mijn moeder overleden, maar lievelingskopje heb ik gelukkig nog en pronkt in mijn kast.

  2. Ja dit zijn echt mooie kop en schoteltjes. Met allemaal bloemetjes erop, heel fijn om uit te drinken. Ik heb een tijd in de dagzorg voor dementerenden gewerkt. Daar dronken wij altijd uit zulk soort kopjes. Ouderen waarderen dit toch het meest. Thuis heb ik liever een mok. Je blijft schenken met deze kleine kopjes, haha.

    Ik moet binnenkort ook maar weer eens met mijn dochter naar de kringloopwinkel(s). Misschien vind ik ook van zulke pareltjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.