Reacties

Kringloopvondst: had ik deze al laten zien? — 12 reacties

  1. Jeetje het ontroert me, mijn moeder had ooit ook zo'n. Zelfde stijl, zelfde kleuren, zelfde oortje - alleen andere bloemen. Helaas is mijn moeder overleden, maar lievelingskopje heb ik gelukkig nog en pronkt in mijn kast.

  2. Ja dit zijn echt mooie kop en schoteltjes. Met allemaal bloemetjes erop, heel fijn om uit te drinken. Ik heb een tijd in de dagzorg voor dementerenden gewerkt. Daar dronken wij altijd uit zulk soort kopjes. Ouderen waarderen dit toch het meest. Thuis heb ik liever een mok. Je blijft schenken met deze kleine kopjes, haha.

    Ik moet binnenkort ook maar weer eens met mijn dochter naar de kringloopwinkel(s). Misschien vind ik ook van zulke pareltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder