Reacties

Kringloop spiegel — 10 reacties

  1. ohjah ik vind hem ook wel mooi, k heb zelf zo'n donkere oude kapstok (echt oud van oudtantetje) en een der collega/vriendinnen suggereerde eens dat ik alles leuk hip en fris wit moest verven...najaa zeg geen haar op mn hoofd....alhoewel ik natuurlijk wel meteen ging twijfelen( ben de eeuwige twijfelaar)

    • Ja, wit is nu erg in de mode! Over een paar jaar lopen we allemaal te mopperen over het feit dat overal dikke lagen witte verf op zitten, want dan is het weer uit….

  2. ja ik heb ook 2 van die oude spiegels en 2 oude kastjes en er werd al een aantal keren gezegd, die ga je zeker mooi wit maken ,maar nee dat ga ik zeer zeker niet doen ,ze zijn nog van mijn ouders geweest die er allebei niet meer zijn en alhoewel ze er dus ouderwets uitzien ga ik ze zeer zeker niet wit maken , de herrinnering van vroeger is me te veel waard en modern en antiek kun je ook wel combineren zonder alles wit of een andere kleur te schilderen.

    • Ik denk dat je er inderdaad spijt van zou kunnen krijgen. En afgezien van dat ik de spiegel zo al mooi vind, heb ik noch de tijd noch het talent om die spiegel mooi wit te verven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder