Reacties

Kraampjes langs de weg in beeld — 15 reacties

  1. Gezellig altijd, die kraampjes. Wij hebben er ook eentje staan op de kinderboerderij, met groente van de schooltuin. Nu ook vooral pompoenen. Helaas zijn de kinderboerderijen tot de 19e gesloten, dus ik mag er even niet heen.

  2. Toen ik nog regelmatig rondfietste kwam ik altijd bij een imker langs... Potjes honing dus. Daarbij stond tevens een bordje met het verzoek om lege jam-, honing- en Hak-potjes achter te laten! Heb het nog wel eens gedaan ook: beter dan de glasbak.

  3. Prachtig plaatje, die laatste. Ik vind kraampjes langs de weg ook zó leuk. Het geeft iets gezelligs en vertrouwds. Hier in de buurt nu ook vooral walnoten en pompoenen, na de jammetjes en de courgettes die er van de zomer lagen.

  4. Ik zie ze bij ons vaak, veel bloemen altijd en nu veel pompoenen. Ik vind het ook altijd zo'n leuk gezegd. Dan heb ik echt het gevoel op het platteland te wonen. Dat soort kraampjes zie je echt niet in Amsterdam waar we eerst woonden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder