Kraampjes langs de weg in beeld

Kraampjes aan de weg

Zeker in deze tijd van het jaar zie ik veel kraampjes aan de weg! Ze fleuren mijn hardlooprondjes leuk op. Ik vind het bovendien altijd weer leuk om te zien hoe simpel veel van de ‘kraampjes’ eigenlijk zijn.

Soms verdienen ze amper het woord kraampje, maar ik noem ze gewoon toch zo!

Hieronder een overzicht van de kraampjes in mijn woonomgeving! Op dit moment zijn het vooral walnoten en pompoenen die worden aangeboden.

Kraampjes aan de weg in beeld

Kraampjes aan de weg

Kraampjes aan de weg

Kraampjes aan de weg

Dit laatste kraampje dat walnoten aanbiedt, heeft er zelfs een handig apparaatje bij om de walnoten mee te openen! Kijk maar:

Kraampjes aan de weg

Deze laatste kwam ik vanochtend tegen tijdens het hardlopen:

kraampjes

Leestip: Buurtkast

Similar Posts

15 Comments

  1. Gezellig altijd, die kraampjes. Wij hebben er ook eentje staan op de kinderboerderij, met groente van de schooltuin. Nu ook vooral pompoenen. Helaas zijn de kinderboerderijen tot de 19e gesloten, dus ik mag er even niet heen.

  2. Deze foto’s heb je vast niet rennend gemaakt. Die kraampjes zijn wel leuk om te zien.

    Love As Always
    Di mario

  3. Toen ik nog regelmatig rondfietste kwam ik altijd bij een imker langs… Potjes honing dus. Daarbij stond tevens een bordje met het verzoek om lege jam-, honing- en Hak-potjes achter te laten! Heb het nog wel eens gedaan ook: beter dan de glasbak.

  4. Prachtig plaatje, die laatste. Ik vind kraampjes langs de weg ook zó leuk. Het geeft iets gezelligs en vertrouwds. Hier in de buurt nu ook vooral walnoten en pompoenen, na de jammetjes en de courgettes die er van de zomer lagen.

  5. Ik zie ze bij ons vaak, veel bloemen altijd en nu veel pompoenen. Ik vind het ook altijd zo’n leuk gezegd. Dan heb ik echt het gevoel op het platteland te wonen. Dat soort kraampjes zie je echt niet in Amsterdam waar we eerst woonden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.