Een kookboek zonder foto's?

kookboekEen kookboek zonder foto's?

Kan dat wel iets zijn?

Ik heb gemengde gevoelens over Het Grote Kinderkookboek voor alle seizoenen. Maar mooi is het wel.

Lees mijn review op De Mamablogs.

Zie ook mijn post over rijst koken.

Wat vind jij van een kookboek met tekeningen?

Similar Posts

8 Comments

  1. Voor kinderen vind ik dat niet echt handig. Ik heb destijds ook kinderkookboeken gekocht, maar mijn kinderen hadden er niet echt belangstelling voor. Ik wilde als kind graag leren koken en stond regelmatig naast mijn moeder als ze stond te koken. Door het kijken leerde ik veel. Mijn zoons wilden niet meekijken, maar meteen alles zelf doen en niet luisteren naar hoe iets gedaan moest worden. Ik had daar geen geduld voor. Koekjes bakken was wel een succes voor ons allemaal. Al heeft jongste wel eens al zijn deeg opgegeten voordat hij er koekjes van kon maken :-)

    1. Ja, zo kun je het ook zien inderdaad! Als jouw gerecht er dan heel anders uit ziet dan steekt het niet zo schamel af. Zo had ik het nog niet bekeken.

  2. Ik had vroeger ook een kinderkookboek en nu je het zegt ook meestal met tekeningen. Miss is dat om de lat voor kinderen niet te hoog te leggen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.