Ik kocht een Monet voor 1,- : )

Vanochtend kwam ik bij de Xenos een mooie kartonnen plaat tegen van Monet voor maar 1,-. Ze hadden er meerdere, maar ik koos voor de afbeelding met een brug. Want ik vind een brug mooi omdat het impliceert dat het ergens anders naar toe gaat.

Monet bij Xenos voor 1,-

Kijk, dit is ‘m:

monet

Met gevaar voor eigen leven ben ik er mee naar huis gefietst. Want zo’n kartonnen poster blijkt een enorme windvanger als je er mee probeert te fietsen. De truc was om het ding dusdanig vast te houden dat hij géén wind ving. Ik vond het geen genoegen! Maar goed, het is me gelukt.

Als het lente word ga ik hem in de woonkamer ophangen!

Wat vind je van de afbeelding?

 

Similar Posts

18 Comments

  1. Dat is zeker geen geld! Ik vind hem erg mooi! Ben je wel eens in Frankrijk in de tuinen van Monet geweest? Kun je zelf over de brug lopen

  2. Ik houd van Monet, dus ik vind het sowieso een mooie aankoop. Vroeger ben ik wel eens in de tuinen van Monet geweest, maar dat is al heel lang geleden. Ik zou er best nog wel eens terug naartoe willen.
    Ik had je trouwens wel graag zien fietsen met dat schilderij ;-)

  3. Ellende he, fietsen met karton? Maar wat een prachtige afbeelding. Ik hou hier idd ook wel van, het idee dat er nog een verhaal in zit. Mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.