Reacties

Groente langs de weg! — 12 reacties

  1. Zeker wel, de kolen, de pompoen en de prei.
    Gisteren heb ik 3 van deze groenten nog gekocht en een pompoen voor de soep heb ik nog op voorraad liggen!
    Wat lag er onderin de mand?
    Wat was er voor jou bij?

  2. Heerlijk, zowel de prei de kolen en de pompoen komen hier wel op. Dat is een voordeel van koken zonder zakjes en pakjes,dat je met echte groenten altijd wel een recept weet.

  3. Alles uit de mand staat hier regelmatig op het menu. Ik kan niet zien of de kolen een groene of savoiekool zijn. Ik vind savoiekool iets lekkerder van smaak. Is heerlijk om te roerbakken, pompoen in de soep of een stoofschotel en prei gebruik ik toch wel een aantal keer per week, kan overal in en gestoofde prei met kerrie is ook heerlijk.

  4. Ik zou alles wat in die mand ligt klaarmaken en eten.... Ik vermoed dat de eigenaar de mand per ongeluk daar heeft laten staan. Ik denk dat, als het de bedoeling was om de mand met gratis groenten weg te geven, de gulle gever er een plakkaatje 'gratis' zou bij gelegd hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>