Kneipp douche foam

kneipp douche foam

Regelmatig las en hoorde ik over douche foam om jezelf mee te wassen onder de douche. Die foam is een soort witte mousse.

Dus toen de douche foam van Kneipp in de aanbieding was rook ik mijn kans, om dat spul ook eens te proberen.

Maar een succes zou ik het niet willen noemen…

Mijn review vind je op mijn review blog.

Wat zijn jouw ervaringen met mousse onder douche?

 

Similar Posts

17 Comments

 1. Ik vind mousse altijd wel lekker onder de douche (als toetje trouwens ook :) ) Ik heb schuim van rituals en een surrogaat van de Action, die toch wat minder is.
  Je moet er niet zoveel van dat spul gebruiken want anders verdwijnt het zo in het afvoerputje. En dat is zonde.

 2. Die van Ritualen vind ik echt zalig!! Ruikt zalig, ook wanneer je aangekleed en al beneden bent. Je hebt er niet veel van nodig en het schuimt als een malle. Zeker wanneer je een douche puf gebruikt.
  Heb geen ervaring met andere merken.

  1. Automatische spelling is lastig vind ik! Juist daardoor krijg i kvaak fouten.

   Rituals ken ik alleen van horen zeggen. Maar meestal hoor ik daar inderdaad positieve verhalen over.

 3. Jaren geleden, toen ik zwanger was van mijn jongste dochter, gebruikte ik ook Kneipp douche-gel, moest toch goed zijn, maar tot op de dag van vandaag herinner ik me de vreselijke jeuk en uitslag van deze douche-gel, hoewel ik daar pas achter kwam, nadat ik iets anders ging gebruiken.
  Sindsdien voor mij geen Kneipp meer, maar ook andere douche-producten gaven\geven mij jeuk en eczeem en zonder reclame te willen maken voor Therme heeft deze als enige douche-producten, die bij mij geen jeuk of eczeem veroorzaken.
  Daarbij geuren ze ook nog eens heerlijk, maar dit terzijde.

  Er is zoveel op de markt, dat het soms lastig te bepalen is, wat wel en niet goed is voor je huid, vaak “trial and error” met een gevoelige huid.

  Maar Kneipp, echt nooit meer, ik durf het niet meer, de bekende naam hoeft niet te betekenen, dat het ook een goed product is voor ieder huidtype, al zou dat op basis van de informatie en zeker de prijs wel zo zou moeten zijn.

  Groetjes Lily

  1. Wonderlijk is dat hè? Ik associeer Kneipp echt met kwaliteit, maar jouw ervaring is dus niet positief. En de mijne met hun schuim eigenlijk ook niet.

 4. Waarom elke dag douchen als je een gevoelig huid hebt, alleen omdat je hard loopt?
  Ik douche me maar 1 of 2x per week en zonder douchedingetjes niet nodig alleen wat vaginale gel ook op oksels.

  Om droge huid te voorkomen smeer ik olie op natte huid en dan droogdeppen.

 5. Jarenlang zweerde ik bij rituals, maar nu er steeds meer alternatieve komen, wissel ik van merken. Lekker uitproberen. Zelf vind ik de spa lijn van de kruidvat heel fijn en goed voor de portemonnee.

 6. Ik vind de foams van Rituals heerlijk, maar ook die van het Kruidvat zijn erg lekker. Ik gebruik ze altijd in combinatie met een douchepuff. Een klein beetje erop spuiten, lekker kneden en je hebt een douchepuff vol heerlijk schuim. Meestal doe ik de douche dan even uit, en dan lekker inmasseren. Mij bevalt het heel goed in ieder geval.

 7. Doe mij maar gewoon een stuk zeep. Ik voel mij toch altijd schuldig als ik dat schuim door het putje zie verdwijnen. Dan denk ik aan vieze schuimkoppen op rivieren. Kortom: hoe goed is het voor het milieu en is dat mijn plezier waard? Ik doe dus liever niet mee. Voor mij voelt een paar dagen per week een wasbak, met stop en washand ook altijd heel milieubewust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.