Reacties

Klantenservice De Tuinen — 12 reacties

  1. Ik bestel weleens online bij De Tuinen en de klantenservice is prima. Er is twee keer iets verkeer gegaan met de bezorging. Eerste keer omdat ik mijn adres niet had veranderd ivm verhuizing. Tweede keer had ik het niet gecontroleerd en was er iets verkeerd gegaan met computergegevens. Beide keren werden prima opgelost en de medewerkers zijn erg aardig.

  2. Mijn ervaring bij DE Tuinen is ook fijn. Ik zit een keer mee met vragen en ik word ook goed en vriendelijk gehopen door medewerkster. Net iets anders dan klantservice, maar toch. ;-)

  3. De Tuinen medewerkers zijn inderdaad erg vriendelijk en behulpzaam. Ik kom regelmatig in/langs het filiaal in Amstelveen. Die is gelukkig nog niet veranderd in de nieuwe Holland & Barret stijl.

    Die nieuwe stijl vind ik namelijk geen verbetering. Ik vind de vernieuwde winkels van De Tuinen ongezellig en kil geworden, met veel te felle witte verlichting. Ik krijg er een heel akelig gevoel bij. Neemt niet weg dat ze wel een fijn assortiment hebben. Ik koop er niet heel vaak, misschien een paar keer per jaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder