Klantenservice De Tuinen

de tuinenSoms word je aangenaam verrast door klantenservice.

Zoals bij die van De Tuinen!

Op mijn review blog schreef ik er over.

Hoe zijn jouw ervaringen met De Tuinen?

12 Responses to Klantenservice De Tuinen

  1. Ik bestel weleens online bij De Tuinen en de klantenservice is prima. Er is twee keer iets verkeer gegaan met de bezorging. Eerste keer omdat ik mijn adres niet had veranderd ivm verhuizing. Tweede keer had ik het niet gecontroleerd en was er iets verkeerd gegaan met computergegevens. Beide keren werden prima opgelost en de medewerkers zijn erg aardig.

  2. Mijn ervaring bij DE Tuinen is ook fijn. Ik zit een keer mee met vragen en ik word ook goed en vriendelijk gehopen door medewerkster. Net iets anders dan klantservice, maar toch. šŸ˜‰

  3. De Tuinen medewerkers zijn inderdaad erg vriendelijk en behulpzaam. Ik kom regelmatig in/langs het filiaal in Amstelveen. Die is gelukkig nog niet veranderd in de nieuwe Holland & Barret stijl.

    Die nieuwe stijl vind ik namelijk geen verbetering. Ik vind de vernieuwde winkels van De Tuinen ongezellig en kil geworden, met veel te felle witte verlichting. Ik krijg er een heel akelig gevoel bij. Neemt niet weg dat ze wel een fijn assortiment hebben. Ik koop er niet heel vaak, misschien een paar keer per jaar.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.