Similar Posts

12 Comments

  1. Ik bestel weleens online bij De Tuinen en de klantenservice is prima. Er is twee keer iets verkeer gegaan met de bezorging. Eerste keer omdat ik mijn adres niet had veranderd ivm verhuizing. Tweede keer had ik het niet gecontroleerd en was er iets verkeerd gegaan met computergegevens. Beide keren werden prima opgelost en de medewerkers zijn erg aardig.

  2. Mijn ervaring bij DE Tuinen is ook fijn. Ik zit een keer mee met vragen en ik word ook goed en vriendelijk gehopen door medewerkster. Net iets anders dan klantservice, maar toch. ;-)

  3. De Tuinen medewerkers zijn inderdaad erg vriendelijk en behulpzaam. Ik kom regelmatig in/langs het filiaal in Amstelveen. Die is gelukkig nog niet veranderd in de nieuwe Holland & Barret stijl.

    Die nieuwe stijl vind ik namelijk geen verbetering. Ik vind de vernieuwde winkels van De Tuinen ongezellig en kil geworden, met veel te felle witte verlichting. Ik krijg er een heel akelig gevoel bij. Neemt niet weg dat ze wel een fijn assortiment hebben. Ik koop er niet heel vaak, misschien een paar keer per jaar.

    1. Hier zijn De Tuinen ook veranderd in Barret of zo. Ik ben er nog niet weer in geweest. Is het alleen een nieuwe naam, of ook echt een ander concept?

  4. Ik kom er regelmatig en wordt altijd vriendelijk geholpen, ook als ze iets niet hebben, denken ze met je mee. Fijne winkel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.