Klagen moeders te veel?

moeders klagen

In Linda magazine las ik een artikel van een journaliste die vindt dat vrouwen het moederschap te negatief voorstellen. Daardoor durft zij niet meer aan kinderen te beginnen.

Zelf zie ik twee kanten:

  1. De ‘pinterest-perfect’ kant waar moeders bijvoorbeeld schitterend gemaakte kindertraktaties en Bento boxen laten zien.
  2. De ‘Hou je vast, ik zal een groot geheim onthullen: het moederschap is niet altijd leuk!’ trend.

Ik schreef er een post over op Het Moederfront!

Wat vinden jullie: klagen moeders te veel?

Similar Posts

2 Comments

  1. je moet je nooit iets aantrekken van wat andere zeggen of hoe hun het zelf ervaren,ieder mens is een individu,en een ieder heeft een andere belevenis bij het moederschap. Ik heb zelf vier kinderen en heb het heerlijk gevonden en ik heb nooit geklaagd. social media kan jou hier heel erg in beinvloeden en dat is fout. wat andere meemaken en ervaren is bij jou heel anders.

  2. Ik vind niet dat moeders teveel klagen, aangezien het verdomde lastig en moeilijk is om kinderen op de voeden. Oh en mensen klagen in mijn ogen sowieso tegenwoordig te veel over onzinnige dingen en dat heeft totaal niks met ouders zijn te maken ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.