Kitsch kopjes van de kringloop + paparazzi shot!

Gepost June 15, 2018 in Kringlopen / 28 Comments

Ik ontdekte vandaag bij de kringloop twee prachtige kopjes met schotel!

Kijk maar mee:

kitsch kop en schotel
0,50 cent bij de kringloop

En deze die ik heel mooi vind vanwege dat mandje:

kitsch kop en schotel
1,50 bij de kringloop

En zo zag ik er blijkbaar uit toen ik de foto’s maakte:

kringloop
Als moeder ben je ook nergens veilig!

Als een soort paparazzi nam mijn jongste zoon stiekem deze foto en appte die naar mij met de tekst ‘Hmm’…

Pubers….

Hoe vind je de kopjes?


28 responses to “Kitsch kopjes van de kringloop + paparazzi shot!

 1. Hahaha! Je zoon is een ondeugd, maar wel ééntje met humor. Vaak gaan wij bloggers zo op in dat fotomoment, dat we helemaal niet doorhebben hoe dat er voor anderen uitziet. Ik vind de kopjes trouwens geweldig. Een beetje fout, dat wel, maar ik hou wel van dat gekke tintje!

 2. Thea

  Leuk hoor! Bij mijn schoonmoeder dronk ik altijd thee of koffie uit dergelijke kopjes! Ik gebruik ze zelf niet, drink liever uit een glas of mok: ze staan nu in mijn servieskast, puur voor de pronk!

 3. Erica

  Ik vind de kopjes leuk! Ik heb er een stuk of wat van mijn oma. Maar ja, wat doe je ermee? We gebruiken ze nooit. Dat vind marie kondo helemaal niets natuurlijk…
  Gebruik jij ze wel?

 4. Dat onderste kopje zou er een uit de collectie van mijn moeder kunnen zijn… ware het niet dat haar thuiszorghulp zich (na het overlijden van Mams) dankbaar over de hele collectie ontfermd heeft. Zij blij, wij blij …

 5. Lisa

  Leuke foto toch van jou in actie. Dat zijn mooie kopjes van de kringloper. Mijn laatste aankoop is een botermesje.

 6. Geweldig en zo herkenbaar. Ik beveel mijn pubers ook heel vaak actiefoto’s van mij te verwijderen. Of ze het doen weet ik niet, maar ik hoop het wel. Er zitten erbij die niet heel erg charmant zijn. Maar deze van jou is geweldig. En de kopjes ook trouwens. Prachtig.

 7. Frederique

  Haha je zoon heeft humor. Ik vind de kopjes heel zoet, ik zou er ook in het gras een foto van maken 😉

 8. Supermooie kopjes en schotels!! Ik vind het heerlijk om zo af en toe naar de kringloop te gaan en rond te neuzen. Heb ik lang niet gedaan, maar ben weer helemaal geinspireerd door jouw post! Thanks!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.