Kinderen in de auto

Of ze nou kleuters, peuters of praktisch volwassen zijn. Voor kinderen blijft het leuk om elkaar lastig te vallen tijdens een autorit. Mijn 16-jarige e zoon filmde zichzelf terwijl hij mijn jongste dochter (20) lastigviel met een stokbrood.

Dus voor al die moeders tegen wie ze zeggen: ‘Het gaat over,’ klieren in de auto gaat dus níét over.

Similar Posts

17 Comments

  1. Ik mag hopen dat dochter de auto niet bestuurt! Zoon is een puber en pubers horen zulke dingen te doen.
    Het gaat echt wel over: mijn dochters zijn 45 en 41 en ze klieren zelden tot nooit in de auto😉

  2. Mijn auto is mijn heiligdom. En mijn kinderen hebben geleerd om dat te accepteren. Niet eten, drinken of roken in de auto en rust achterin… Zelfs mijn kleindochter weet dit al.

  3. Ik mag hopen net als Thea dat je dochter niet aan het stuur zat want dat kan dus echt niet ! Ook de evt bestuurder kan erg afgeleid worden met zulke spelletjes .Nooit doen dus !!

  4. haha, het blijven kinderen dat is wel duidelijk. Hier hebben ze er ook last van hoor en ik kan er nog aardig tegen, maar mijn man vind het lastig om zich te concentreren met rijden als zij zo zitten te klieren achterin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.