Keukenstoelen met skai

Onze keukentafel werd destijds op maat gemaakt voor mijn opa. Mijn vader groeide op in een gezin met 13 kinderen, dus het werd een lange tafel. Die staat nu in onze keuken. Er om heen staan houten café stoeltjes van de kringloop.

Maar die werden al maar gammeler. En in eentje zat inmiddels zelfs een gat. Dus besloot ik eens even te kijken op de website van de kringloop. En warempel! Laat ik daar nou hele leuk keukenstoeltjes tegenkomen! Ze doen me een beetje aan de jaren vijftig/zestig denken. De zitting en leuning zijn bekleed met skai.

Dat maakt ze makkelijk schoon te maken.

Maar bovenal vind ik ze gewoon erg leuk! Kijk, hier zijn ze:

groen voor

kringloop stoel

 

Wat voor soort keukenstoelen heb jij?

Similar Posts

10 Comments

  1. Die stoelen zijn leuk :-) Zouden hier ook goed staan :-)
    Wij hebben geen tafel in de keuken. We hebben onze eettafel in de woonkamer staan. Wij hebben een heel donker eiken tafel uit de vroege jaren ’50. Die heeft mijn schoonvader opgeknapt en dus heel donker gebeitst. Er omheen staan koloniale stoelen van hout en riet. Ook donker hout.

  2. Mooi! Ik denk dat ze heel sterk zijn, want wij hebben 2 van zulke stoeltjes op zolder staan, in het blauw, Deze waren van mijn schoonouders, met hun trouwen gekocht en veel gebruikt volgens mijn man.
    Wij hebben 6 bruine stoelen met een soort nep-leer, van die hoge. Hele fijne stoelen om schoon te houden, door hun hoge rugleuning beetje lastig aanschuiven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.