Waar is de keukenrol in een bakje te koop? Lezersvraag

keukenrolhouder met bakje

Een paar jaar geleden schreef ik een post over keukenrol opbergmethodes. Ik liet onder andere zo'n 6 manieren zien waarop je een keukenrol een plek kunt geven in je keuken.

Lezersvraag

Luc mailde mij naar aanleiding van die blogpost de volgende lezersvraag:

Beste,
wij zoeken een keukenrolhouder, en hebben gezien dat jullie een geschikte zouden hebben voor ons. Het is de keukenrol in een inoxmaterie in een soort bakje van 17.95 €.

Zouden wij dit kunnen kopen bij jullie, en hoe kunnen we dit dan betalen (eventueel via overschrijving ?)

groetjes, Luc

Ik ging natuurlijk voor Luc op zoek! Maar eerst moest ik het vraagstuk oplossen wat hij in vredesnaam bedoelde met 'keukenrol in een inoxmaterie'. En welke keukenrolhouder hij bedoelde.

Het mysterie van de inoxmaterie

Lang leve Google! Na enig zoekwerk leerde ik dat inox een ander woord is voor roestvrij staal, oftewel RVS! Deze kennis, in combinatie met het bedrag dat Luc noemde, leidde me tot de conclusie dat hij deze keukenrolhouder bedoelde:

keukenrolhouder

Gewapend met deze kennis ging ik op zoek naar verkooppunten!

Waar kun je een RVS keukenrolhouder met een bakje kopen?

Ik vond de volgende varianten die voldoen aan het signalement van een RVS keukenrolhouder met een bakje.

Everloc EL-10100 Papierhouder

De Everloc EL-10100 Papierhouder is helaas zowel op bol.com als bij Blokker uitverkocht. Uiteindelijk kwam ik er eentje tegen op www.marktconcurrent.nl. Hij kost daar 18,95.

Wenko Keukenrolhouder Magic-Loc

Vergelijkbaar, maar duurder is deze Wenko Keukenrolhouder Magic-Loc die ik vond op de site globos.nl Helaas ook weer een stuk duurder dan Everloc EL-10100 Papierhouder. Hij kost 35,-

Screen Shot 2020 01 08 at 13.34.52

Rieten keukenrolhouder met opbergvak bij bol.com

Ik geef het toe deze rieten keukenrolhouder voldoet totaal niet aan het signalement. Maar ik noem hem toch omdat hij wél een bakje heeft voor de keukenrol. Hij prijskaartje is hoog: 34,95. Bijna het dubbele van de RVS keukenrolhouder met bakje

Screen Shot 2020 01 08 at 13.30.16
34,95 bij bol.com

Samenvattend

Keukenrolhouders met een bakje waarin je de keukenrol legt, zijn er niet zo veel. Het bekendste model is de zogenoemde Everloc EL-10100 Papierhouder. Tijdens het schrijven van deze post was hij uitverkocht bij o.a. bol.com en Blokker. Maar op marktconcurrent.nl kun je hem wel vinden.

Stel hier jouw vraag!

Heb jij ook een lezersvraag? Dat kan een huishoudelijke vraag zijn, maar het mag ook een persoonlijke vraag aan mij zijn.

Stel hem met onderstaand formulier!

Similar Posts

13 Comments

  1. Ik heb gewoon staande keukenrol. IJzer je kent het wel. Geen ruimte aan tegels. Ik heb nergens bakje rvs keukenrol gezien. Meestal hangend of staande. Fijn weekend.

  2. Mijn keuken is klein en ik houd van een leeg aanrechtblad. Mijn keukenrol is dus 'verstopt' in een kastje en ach ja, het heeft nadelen, maar het is prima te doen;). Ik vind die eerste overigens heel stijlvol. Als ik plek had, zou ik 'm zo ophangen.

  3. Hier hebben we een staande. Ik vind het niet handig in de keuken om dingen aan de muur te hangen i.v.m. hygiene. Wel tof voor Luc dat je dit allemaal uitzocht.

  4. Bij mijn ouders hangt er eentje van het merk Rösle aan de muur. Wel een prijzige hobby, voor 98,- euro zag ik die te koop bij kookpunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.