Reacties

Kerst op basisschool: Jaarlijkse scavenger hunt voor moeders — 3 reacties

 1. Wat heb je dat fantastisch geregeld Nicole, maar wat maken sommige basisscholen je het leven ingewikkeld, hé?
  Ik heb ook nog 4 verjaardagen in deze maand + dus al die gewone feestdagen. Ik word al misselijk bij het zien van al die folders over 'lekker eten'. Ik val steevast een paar kilo's af in deze maand, puur vanwege het 'zien' en 'ruiken' van al die overvloed, ik hoef dan echt al niet meer, dat is dan een bijkomstigheid ;-)
  Mijn dochter heeft op het voortgezet onderwijs 'alleen' 2 gala-avonden, waarvan we er net 1 gehad hebben. Veel jurkjes gepast dus de afgelopen tijd. Zoonlief is 'groot', dus dat is 'makkelijk'.
  Sterkte met alles!

 2. Het is niet eens ingewikkeld,maar je moet aan zoveel kleine dingen tegelijk denken deze weken. Goed dat je dat al hebt klaargezet, scheelt deze week een hoop gedoe. Ik ga zelf donderdagmiddag bij de kleuters helpen met die bakjes, maar moet ook nog e.e.a. bij elkaar scharrelen. Blijken de oudste twee die ochtend kerstvieringen te hebben, natuurlijk net op verschillende tijden, dus zit ik ook 's morgens vrolijk op school. Wel gezellig, maar de dag is dan wel ongeveer voorbij.

  Je schreef over kersterige muffins: bij de Xenos en AH zag ik muffinvormen liggen in de vorm van dennebomen, erg leuk!

 3. Wat een vinding de naam op de plastic tassen schrijven , het is ieder jaar weer een heel georganiseer. Onze zoon heeft geen kerst op school, onze dochter werkt op een peuterspeelzaal en daar hebben ze morgenavond een diner met de kleintjes.Maar omdat 98 % moslim is was de tractatie om mee te nemen even een puzzel. Dus mandarijntjes in servetten gedaan , dat mogen en lusten ze allemaal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder