Het is weer voor een ijsje

ijsje eten

Het is zulk mooi weer dat ik met mijn jongste zoon en jongste dochter een ijsje ging eten! Mijn zoon nam chocolade ijs en mijn dochter Kinder Bueno ijs. Ze hebben tegenwoordig echt de mafste smaken. Zelf houd ik het meest van simpel aardbeien ijs.

Leestip: Zelf ijs maken!

Wat doe jij vandaag met het mooie weer? En wat is jouw favoriete ijsje?

Similar Posts

37 Comments

 1. Oh heerlijk!! Ikzelf houd ook erg van chocolade ijs. Die hebben ze overal wel. Maar als ze dropijs hebben, dan neem ik dat erg graag! Kinderbueno ijs ben ik ook wel erg nieuwsgierig naar. Nog nooit tegengekomen.

 2. Allereerst leuke kinderen

  Tekent jou dochter die leuke tekenningen bij de Blog,s

  Op ijs ben ik dol.
  Liefst stragiatella
  Nu is er een aanbieding bij Social Deal.
  Een aanrader zo ie zo .,leuke uitjes en fijne prijzen

 3. Als ik ijs eet heb ik het zelf gemaakt. Ik maak ijs van overrijpe bananen. Die vries ik in en daarna in de blender met een scheut sojamelk en een lepel zelfgemaakte jam.

 4. Nou zeg dat wel Vlijtig Lieshe. Het is zeker weer voor een ijsje. Meestal koop ik Wickey ijsjes die je kunt invriezen. Deze lessen goed de dorst en ik kan er gerust een paar pakken van in mijn voorraadkast bewaren. En het is zo ingevroren. Zo heb ik altijd ijs in huis wanneer het mooi weer is.

 5. Allerlei soorten zelfgemaakt ijs. Banaan, vanille, lavendel, rozemarijn,…en voor mij de suikervrije en lactosevrije variant. Heerlijk!

 6. Ik heb net gelezen in de zon.
  Soms heb ik zin in ijs en dan vooral het pindakaasijs van Ben & Jerry’s. Op een warme dag vind ik de smaken kokos en citroen lekker. Met al die smaken is het leuk en soms moeilijk kiezen.
  In de diepvries liggen nu weer raketten en Lessini aardbei ijsjes voor als de jongens verkoeling nodig hebben.

 7. Ik werk. :)

  Maar ik heb net wel de hond uitgelaten, zoals elke dag. Dus ook niet iets bijzonders. Eigenlijk doe ik nooit iets anders met mooi weer. Ik eet dan ook rustig ijs als het buiten vriest. Fijn :)

  Ik heb er wel altijd een beetje spijt van met dit weer dat ik mijn ijsmachine heb weggedaan. Maar het is ook best wel een werkje om ijs te maken.

 8. Chocoladaijs, straciatella, mocca, hazelnoot..allemaal heerlijk. Maar het allerlekkerste ijs wat ik heb gegeten is vanilleroomijs gemaakt met echte vanille !

 9. Mango-ijs gemaakt op een mango-kwekerij down under! Lekkerder ijs heb ik nooit meer geproefd. Hier in Nerderland koop ik meestal een waterijsje of softijs.

 10. Ik houd niet zo van ijs maar vind soms de caramel cornetto wel lekker. Voor de kinderen ligt er meestal wel waterijs in de vriezer. Ze zijn bij mij slechte drinkers en dan vind ik het in de zomer prima als ze dan een paar keer per dag een waterijsje nemen. Zo krijgen ze toch vocht binnen!

 11. Bij ons twee straten verder zit een chocolatier/crèmerie…

  Niet goed, want die hebben super lekkere ijsjes en ik woon gewoon TE dichtbij!

  Ik vind chocolade lekker en amarena-kers :-)

 12. Wij zijn vandaag naar de speeltuin geweest. Mijn zoontje had daar een ijsje gekozen met sinaasappel smaak. En uiteindelijk heb ik de helft van zijn ijsje op. En hij was al weer verder gaan spelen. Ik ga zelf meestal voor chocolade smaak of een waterijsje.

    1. Slim dat je daarop anticipeert en daarom zelf geen ijsje neemt Saskia. En ook wel prachtig dat hij zo graag speelt! Hij is dus niet zo’n kind dat steeds komt zeuren om iets lekkers in een speeltuin. Hij speelt echt : )

 13. Wij zijn vandaag naar de speeltuin geweest. Daar heeft mijn zoontje een ijsje gekozen sinaasappel smaak. Uiteindelijk mocht ik de helft van zijn ijsje opeten en was hij al weer aan het spelen.

 14. Vandaag heb ik gewerkt, de meisjes opgehaald van school en er moest er één trainen voor zwemmen… verder niet veel!

  En ijsjes, ik hou ervan! Doe mij maar wat ‘aparte’ smaken, ben wel van de ‘gekke’ smaakjes!

 15. Lekker zo een ijsje. Dat zorgt voor de afkoeling met deze warme dagen. ik heb onlangs gezien dat ze ergens oreo ijs hadden. :)

 16. Ik heb lekker in de tuin gezeten! Lekker niks doen.
  Mijn favoriete ijs is toch een vruchtencoupe… En als het bolletjes moeten zijn, dan gewoon vanille, chocolade, citroen of aardbei.

 17. Een heerlijk ijsje bij van der linde in Amsterdam. .
  als je er weer eens komt, ze zitten op de nieuwendijk.
  het befaamde slagroomijs.
  Iik kwam er als kind ook met mijn moeder.Ik moet haar al twee jaar missen. Vandaag is haar geboortedag.
  fijn dat jij dat ook nog met je kinderen kan doen. Het zal altijd een goede herinnering blijven bij hen, Let maar op! Fijne zonnige dagen toegewenst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.