Is het niet de NS, dan is het wel Arriva

Nicole OrriënsNu mijn jongste dochter dagelijks van de Achterhoek naar Utrecht reist voor haar studie Engels, krijgt ze onherroepelijk, en helaas ook regelmatig te maken met problemen op het spoor.

Problemen met Arriva

Ik moest wel lachen toen ik haar app van vanochtend in de familieapp tegenkwam:

'Wanneer dit keer 'ns geen problemen heeft. Maar Arriva.'

Similar Posts

17 Comments

  1. Ik heb met haar te doen omdat ik weet hoe vaak er storingen zijn op dit traject !
    Moet ze dan eerst met de fiets naar het station in Doetinchem ?

    1. Ja, ze moet eerst een dik half uur fietsen. Gisterochtend reden de treinen ook weer niet, dit keer vanwege een bom uit de Tweede Wereldoorlog. Ik dacht eerst dat ik haar niet goed verstond.

  2. Treinen is soms lastig.Ik treinde voor mijn werk, een vroege dienst die half zeven begon lukt op zon en feestdagen gewoon niet. En als er een trein uitviel of er onduidelijke problemen waren moest ik altijd een collega uit bed bellen om de dienst over te nemen. Je kan geen groep gehandicapten maar in bed laten liggen omdat de trein even niet rijdt. Zij moeten ook naar werk/dagbesteding. Maar wat voelde ik me dan rot. Terwijl ik er niks aan kon doen. Als ik toch op een zon/feestdag vroege dienst had,moest ik blijven slapen. Met een slaapmatje en slaapzak, in het kantoor. Absurd toch.

    1. Ja, ik vind dat toch wel erg jammer dat je gewoon niet echt op het openbaar vervoer aan kunt. De kans dat je ergens niet op tijd komt is vrij groot zie ik bij mijn man en dochter.

  3. Ik strandde gisteren op 8 minuten treinen van mijn eindstation en heb daar vijf kwartier gezeten. Wat ik vooral frustrerend vond, waren al die pubers die naar huis belden. ‘Mam. Kom je me halen?’. Ik ben Mam. Dus niemand kwam mij halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.